Sa faci ceea ce-ti place

do-what-you-love

        Deși nu umblă câinii cu covrigi în coadă și de bani avem nevoie cu toții, este foarte important să facem ceea ce ne place! Cred că o carieră de succes se naște tocmai din plăcerea pe care o ai când îți exerciți munca. Cu cât ești mai îndrăgostit de profesia ta, cu atât te vei dărui mai mult ei, cu atât vei avea rezultate mult mai spectaculoase. Vedem peste tot în jur oameni amărâți, triști și nefericiți care nu fac altceva decât să alerge după bani. Și oricât de bine ar fi plătiți, dacă nu muncesc cu drag, degeaba, sunt nefericiți.

      Mereu v-am spus, dragi adolescenți, să vă orientați către profiluri care vă plac. Acele profiluri unde învățați imediat, unde prindeți din zbor, unde învățați de drag. Vocația se naște din pasiune. Nu suntem niște roboți setați pe muncă și pe făcut bani. Dacă ție îți place o anumită meserie, dă-i înainte, fă totul pentru a ajunge să o profesezi. Nu trebuie să fii musai doctor sau avocat, dacă ție îți place, poți fi pictor, astronaut, muzician, tâmplar sau mai știu eu ce. Și crede-mă, când faci ceva cu pasiune și talent, răsplata nu va întârzia să apară. Diferența dintre un simplu job și o muncă exercitată cu pasiune este fericirea ta și sănătatea ta psihică. Vrei să faci bani și să fii mulțumită de ceea ce faci? Atunci urmează-ți vocația! Toți avem una, trebuie numai să avem răbdare să o descoperim!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s