Iesi din zona de confort

text-motivational-citate-despre-calatorie-vacanta

 

       Într-adevăr viața începe acolo unde zona de confort se termină. Și până la urmă ce este zona de confort? Pătrățica care te face să te simți în siguranță, nu? Dincolo de ea, ce este? Frica de eșec, temerile și îndoielile. Sentimente pe care le avem cu toții. Nu este om pe lumea aceasta care să nu se teamă. Nu este om care să nu se întrebe de douăzeci de ori dacă ceea ce face, face bine. Dar diferența dintre cel care riscă și cel care nu riscă, este reușita. N-ai cum să realizezi ceva dacă toată viața te vei ascunde sub scutul confortului, n-ai cum să ieși din mulțime, n-ai cum să atingi succesul și poate nici fericirea. Viața este ca un business, cu riscuri și oportunități. Ceea ce trebuie să faci este să profiți și să încerci, să îți asumi reușita sau eșecul. Să încerci și să te zbați. Dacă vei rămâne în umbră, viața va trece pe lângă tine, vei pierde oportunități imense și vei ajunge la o vârsta în care vei realiza că n-ai făcut nimic. Și crede-mă, este dureros să realizezi că n-ai făcut nimic. Este dureros să vezi în jur reușitele altora, cu bune și cu rele, și pe tine să te vezi și să te simți în același stadiu. 

         Zona de confort nu te va lăsa să te îndrăgostești, nu te va lăsa să îți faci o carieră, nu te va lăsa să îți faci propria familie, să îți schimbi jobul care te face nefericit, nu te va lăsa să-ți croiești fericirea. Zona de confort te menține în siguranță, dar în același timp te ține captiv într-un stadiu mizer, captiv în mocirla mediocrității. Dacă oamenii n-ar fi ieșit din zona lor de confort, astăzi nu ar mai fi existat eroi și nici genii. Eu spun să te lepezi de scutul care te protejează, să dai piept cu viața și să riști să fii fericit! S-ar putea să ți se întâmple! 🙂

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s