Leapsa cu filme de la Deby

         Deby a dat startul unei lepșe cu filme și a pus-o „norocul” să mă „atingă” și pe mine. Ei bine, Deby, m-ai prins într-o pasă bună, în ultimul timp m-am uitat la tot felul de seriale. Am văzut „The Originals”, „Dracula”, „The Tudors” și sunt deja la sezonul 4 la „The Vampire Diaries”. Să nu râdeți de mine, dar până nu de mult, mă uitam la filme numai la TV. Mi-era extrem de urât să mă uit pe laptop, ecranul laptopului meu având numai 14 inchi. Dar am avut parte de o revelație, am aflat de existența unui cablu minune și mi l-am cumpărat. Cablul HDMI este mană cerească, acum pot să văd filme și seriale cât e ziua de lungă. Și mai nou, am înnebunit cu filmele cu vampiri. Până acum nu văzusem niciun serial cu vampiri, dar le-am luat la rând și nu mă mai satur. Ziua mă uit la vampiri, noaptea visez vampiri; vampirii îmi ocupă tot timpul și-mi răpesc cheful de scris, recunosc. 🙂

          Am mai văzut de asemenea Maleficent, Ben Hur 2010 și alte câteva filme de care am și uitat. Și asta pentru că vampirii mă domină!!! Deci să o luăm cu începutul:

* Maleficent nu m-a impresionat DELOC și punct. Recenzia aici!

* Dracula este un serial bunicel tocmai pentru că joacă în el Jonathan Rhys Meyers, este o readaptare a romanului „Dracula” de Bram Stoker, o readaptare mult mai bună. Aveți recenzia aici.

* Pentru The Tudors n-am scris înca o recenzie, este un serial bun dar pe undeva se pierde firul plin de emoție și nerăbdare și intervine plictiseala. Henric al VIII-lea Tudor n-a fost cine știe ce, un încăpățânat și un curvar, cam despre asta este vorba în serial.

* The Originals este cel mai tare serial cu vampiri, EVER! Mi-a plăcut la nebunie. Săptămâni de-a rândul nu l-am visat decât pe Klaus. Aveți aici recenzia serialului, cert este că vi-l recomand și NU AR TREBUI SĂ ÎL RATAȚI!

* The Vampire Diaries trebuia să-l văd pentru că așa am aflat de The Original. În Jurnalele Vampirilor, personajele ambelor seriale se intersectează și nu numai atât, mai tare eram curioasă cu care dintre frații vampiri va rămâne nehotărâta Elena. Nu cred că voi face o recenzie pentru acest serial pentru că eu cred că sunt ultima care nu l-a văzut și deci n-are avea rost. 🙂 Toți au văzut Jurnalele Vampirilor și dacă nu l-ați văzut, să știți că merită.

* Ben Hur 2010. Ei bine… nu este un secret pentru nimeni că îmi place filosofia și religia și am o pasiune pentru cărțile și filmele biblice. Ben Hur 2010 este o readaptare a filmului cu același nume din 1959. Pe cel vechi nu l-am văzut, dar pentru că în cel nou joacă Joseph Morgan (Klaus din The Originals), am zis să-l încerc. Mi-a plăcut enorm de mult, are toate elementele necesare unui film extrem de bun. Acțiunea se desfășoară în vremea lui Ponțiu Pilat și a lui Iisus Hristos. Judah Ben Hur este un tânăr orfan de tată, corect și responsabil, care a avut neșansa de a avea un prieten mult prea ambițios. Restul recenziei aici!

      Vă recomand toate filmele mai sus menționate, în afară de Maleficent care este o pierdere de vreme. După ce termin The Vampire Diaries, am de gând să văd True Blood, apoi Vikingii, toată lumea laudă aceste seriale. Și dacă am rezolvat leapșa, o dau mai departe Aguriței!

Acest articol a fost publicat în Filme/Seriale și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Leapsa cu filme de la Deby

  1. De abia acum am văzut că mi-ai trimis leapşa Anielei 😀 Am făcut-o şi eu săptămâna trecută 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s