Împotriva turmei

citat-Dan-Puric-1

       Ce părere aveți de acest concept a lui Dan Puric? E vreo noutate? Nu cred! De câțiva ani încoace se tot vorbește despre efectul de turmă și despre ideea de a fi împotriva turmei. Deși societatea cere ca tinerii să fie „în rândul lumii”, nimic nu este mai înțelept decât să îți dorești să fii unic. Dar depinde și ce formă a unicității o alegi. Pentru că dacă vrei să fii un paria, un om care nu produce nimic, care nu vrea să creeze nimic și care lasă viața să treacă pe lângă el, atunci vei fi împotriva turmei, dar nici nu vei lăsa nimic în urma ta. Poate doar datorii și multă prostie. Vei fi într-o zonă gri, fără început și fără sfârșit.

        Urcă pe scară invers, dar fă-o astfel încât să revoluționezi lumea în care trăiești. Înfruntă insultele și pe cei care îți spun că nu poți și demonstrează că poți. Fii un deschizător de drumuri. Fii cel care din nimic a făcut TOTUL. Fii cel care deși n-a știut încotro s-o apuce, a găsit ideea minune. Unii n-au nimic, au numai o idee ce înseamnă totul și care dezvoltată va deveni CEVA nemaiîntâlnit. Alții nu au nici măcar ideea, dar au convingerea că ideea minune va veni, o simt și se îndreaptă cu toată forța către ea. Dorește-ți să evoluezi.

        Tu încotro te îndrepți? Cum urci pe scara vieții? Invers, împotriva turmei? Sau odată cu ea, nefăcând nimic spectaculos?

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s