Imi incep diminetile cu scriitorul

       Cum îți începi tu dimineața? Ce faci la prima oră? Îți faci cafeaua, îți aprinzi țigara sau deschizi laptopul? Citești presa online sau citești bloguri cu o cafea aburindă în mână? Preferi să-ți începi diminețile cu știrile oribile din țară sau din afară sau citești ceva practic, util sau amuzant?

        Ei bine, eu fac parte din categoria nefumătorilor, care își fac cafeaua cu o seară înainte și o beau a doua zi rece, așa că primul lucru pe care îl fac dimineața este să deschid laptopul. Îl deschid, las windows-ul să se încarce, între timp îmi torn o cană de cafea rece, cu lapte, și apoi tastez scriitorul.eu și mă apuc să citesc diverse articole. Dacă încă n-ați avut curiozitatea să deschideți site-ul, vă spun că este un blog generalist cu tot felul de informații utile și articole personale, scrise cu mult stil și măiestrie. Scriitorul din spatele site-ului este un blogger foarte iscusit, articolele sunt scrise perfect, într-o formă atractivă și CORECTĂ. Știți și voi, mulți își spun bloggeri, dar de fapt puțini sunt, mai ales când scriu cu greșeli gramaticale.

      Ce citesc eu pe Scriitorul.eu? Multe articole interesante, am de unde alege. Am la dispoziție numerose categorii ca: auto, business, calătorii, diverse, filme, gaming, lecții de viață, lucruri de făcut în viață, modă, sănătate, sex, sport, știați că?, știri, tech, timp liber, tips, trenduri și viață. Trebuie să recunosc că nu am avut curiozitatea să citesc articole din categoria business, tehnologie sau gaming, pentru că nu-s pe placul meu aceste domenii, dar în rest… pur și simplu devorez articolele. Adevărul este că mă ajută și aspectul profi al site-ului, tema friendly, navigarea ușoară și încărcarea rapidă a paginilor. Fonturile sunt perfecte, atâta doar, autorul ar mai trebui să lucreze la așezarea în pagină, justify ar fi mai mult decât potrivit și ar arăta mult mai bine.  Asta este părerea mea umilă, dar ca și calitate, ca și articole, vă recomand cu încredere acest blog. Este unul din puținele bloguri neatinse de reclamă, curate, cu articole pe măsură.

         Decât să citesc o știre, mai bine aleg Scriitorul.eu. Îl înțeleg, îmi oferă să citesc exact ce îmi place și asta este tot ce contează.

scriitorul.eu

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s