Capteaza aventura

Până acum ceva timp la mare căutare erau aparatele foto. Astăzi, lumea nu se mai orientează către aparatele foto, ci către camerele de filmat portabile. Și deși se spune că o fotografie face cât 1000 de cuvinte, fotografia nu va putea vreodată să concureze cu filmarea. Pentru că filmarea surprinde un întreg moment plin de trăiri și senzații; și menține amintirea vie și neîntinată. Pe când fotografia captează numai sentimentul în secunda respectivă, nimic mai mult. Recunosc că arta fotografică este superbă, sublimă, însă când vorbim de un moment dinamic, aparatul foto nu poate face față. Până și la nunți se fac poze, dar se și filmează, fotografiile n-au fost și nici nu vor fi vreodată de ajuns. Ba chiar în trecut, unele nunți erau filmate, dar nu se făceau musai și poze. Așadar filmare fără poze se poate, pe când poze fără filmare, mai greu.

action camera

      Dar nu despre nunți vreau să vă vorbesc astăzi, ci despre camere de filmat portabile, perfecte pentru iubitorii de sporturi extreme. Din ce în ce mai mulți tineri din ziua de astăzi pleacă prin țară, prin tot felul de locuri, și caută să descopere frumusețea României din diverse unghiuri. Fie că sunt practicanți de sporturi extreme, fie că nu, fie că tinerii merg la o plimbare mai aventuroasă în natură sau lină, majoritatea au cu ei un dispozitiv de „captat” amintiri. Însă trebuie să știți că experiențele în natură nu pot fi capturate de aparate foto obișnuite sau de camere de filmat obișnuite. Fie camera nu poate să surprindă acțiunea din mijlocul naturii, fie camera este mult prea incomodă și prea grea. Pentru astfel de situații s-au inventat camerele de filmat portabile, care la drept vorbind, sunt WOW. De ce? Pentru că sunt extrem de ușor de folosit, oferă libertatea de a alege dintr-o mare varietate de unghiuri de filmare și în plus, pot fi atașate la aproape orice dispozitiv. Astfel filmarea prinde viață și va oglindi pe vecie exact nebunia acelui moment, fără să schimbe nici măcar o rază de lumină. Dacă vrei o imagine fidelă a realității, atunci camerele de filmat portabile sunt soluția cea mai bună.

      De unde puteți achiziționa o astfel de cameră de filmat portabilă? De pe www.actioncamera.ro. Aici veți fi întâmpinați de o echipă tânără, iubitoare de sporturi extreme, care a dat frâu liber imaginației și a creat un business aproape de inima celor care iubesc natura și nu numai. Ei comercializează camere de filmat portabile, însă trebuie să știți că toate produsele ActionCamera.ro au fost selectate și testate de echipă înainte de a le face disponibile pe site, așadar, în acest fel veți găsi numai produse de top, care întrunesc exact criteriile specificate. Aici veți găsi camere portabile Drift, Gopro Hero3, Sony, Contour și Midland, prinderi și accesorii de tot felul, la prețuri competitive și chiar la reducere unele dintre ele. Raportul calitate-preț este unul imbatabil.

       Așa că dacă plănuiești o aventură în această toamnă, nu uita să-ți iei camera portabilă de pe ActionCamera.ro. Sigur nu vei fi dezamăgit!

actioncamera.ro

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s