Contrast

fb Andreea Alyna

M-am holbat la această fotografie minute în șir. Este fascinantă, electrizantă, nu-mi pot lua ochii de la ea. Îmi place nespus, dar mai ales mesajul pe care îl transmite. Pe deoparte tinerețea, pe de altă parte, bătrânețea. Frumusețea ostentativă – frumusețea așternută odată cu timpul. Gingășia – înțelepciunea. Liniștea sufletească – durerea și zbuciumul interior.

Ce-mi inspiră mie? Parcă strigă la mine să apreciem tinerețea, viața pe care o avem, parcă ne îndeamnă să nu uităm de noi, să nu uităm să iubim, să nu uităm să prețuim, să nu uităm să cinstim și să nu uităm să profităm de fiecare clipă a vieții. Nu aș putea spune că cea tânără este mai frumoasă decât cea vârstnică. Fiecare sunt frumoase în felul lor și nu aș putea să nu ador petele de pe mâinile ei, ridurile care ascund fiecare câte o poveste, părul nins de ani sau tinerețea vădită a fetei.

Fotografia spune clar: Prețuiți viața și trăiți fiecare lucru la momentul potrivit, nici prea grăbit, nici prea târziu. Iubiți viața și tinerețea și bucurați-vă de ea! Vârsta nu vine decât cu regrete și înțelepciune. Voi ce părere aveți?

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s