Sa pretuim barbatii

       Deși se presupune că bărbații sunt în avantaj indiferent de situație, ei bine, am de gând să demontez acest mit. Pentru că da, este un mit. Sunt situații în care a fi bărbat este un MARE dezavantaj, mai ales când vorbim de relații, cadouri și sărbători sau aniversări. Bărbații nu doar că sunt nevoiți să cheltuie mult mai mulți bani pe cadouri decât noi, femeile, dar se pricopsesc și cu cadouri de toată jena. Unele femei au senzația că bărbații sunt doar bărbați, plămădiți din putere și pragmatism. Dar bărbații nu sunt cu mult diferiți față de noi. Și ei au suflet, și ei iubesc, și ei sunt sensibili, și ei se bucură când primesc câte un cadou special. Da!! Au aceleași nevoi ca și noi și din când în când simt nevoia să li se amintească cât sunt de importanți și de iubiți. Mă întreb oare dacă era hainelor și a încălțămintei a apus… pentru că era o vreme când bărbații primeau drept cadouri NUMAI haine și încălțăminte. Este adevărat că un bărbat urmărește utilitatea unui lucru, însă să nu uităm de esența acelui lucru. Dacă îi dăruim bărbatului iubit un pulover, se va bucura de el, probabil că va oferi acelui pulover o conotație deosebită, căci de, e de la tine, dar trebuie să recunoaștem, PULOVERUL NU ESTE UN CADOU SPECIAL care să oglindească plenitudinea iubirii. Este numai un lucru și atât. Îl va purta cu drag, însă… nu va avea niciodată parfumul unui cadou reprezentativ.

Glob Pamantesc

       Ne place să credem despre noi că suntem femei-cameleon, că ne reinventăm și evoluăm. Ei bine, vă invit să evoluăm și privind cadourile pentru bărbați. Dacă vrem să ne dovedim iubirea și inteligența, atunci cu siguranță ar trebui să luăm în vedere existența minunatului magazin online MyMan.ro. Acest magazin este unul aparte, comrcializează cadouri exclusiv pentru bărbați. Dar nu orice fel de cadouri, ci daruri născute din iubire, cu aromă de vechi și eleganță, cu parfum de poveste. Produsele oferite cu drag de MyMan.ro sunt exclusiviste, deosebite și fiecare dintre ele au fost create pentru personalitatea unui anumit bărbat, pentru a împlini o anumită pasiune și pentru a întregi un moment de neuitat. Eu una recunosc că m-am săturat teribil de cadourile banale care nu înseamnă nimic și nu aduc nimic în plus față de îndeplinirea unei „obligații”. Pentru că de multe ori, oferirea unui cadou înseamnă și o obligație. Dar decât să dai ceva din obligație, mai bine dăruiești un zâmbet și o îmbrățișare, valorează mult mai mult.

Sah de lux Persian

        Dar să trecem peste ideile mele obsesive, nu vă fac „educație”, dragele mele doamne și domnișoare, dar dacă vreți să fiți ținute minte și vreți să fiți egale bărbaților iubiți, atunci trebuie să le oferiți cadouri la fel de speciale cum vă oferă și ei. Ați văzut, când vine ziua voastră de naștere, bărbații chiar se dau peste cap. Pregătesc petreceri surpriză, buchete de flori imense, cadouri personalizate și câte și mai câte. Se pregătesc din timp și nu le scapă niciun detaliu. Și cred că a venit momentul să fiți și voi la fel de creative cum sunt și ei. Legați-vă de o anumită însemnătate și alegeți acel produs care îi va atinge inima și-i va spori afecțiunea pentru voi.

2670

     De exemplu mie îmi place foarte mult Clepsidra pe Stand. Și nu numai pentru că este o clepsidră de lux, cu o importantă valoare istorică și nici măcar pentru că este practică și măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 30 de minute, nici măcar pentru că este făcută din lemn veritabil și bronz, ci pentru ceea ce-mi inspiră ea. Clepsidra aceasta reprezintă pentru mine un cadou și o amenințare în același timp. I-aș face-o cadou iubitului meu pentru ca el să înțeleagă că timpul se scurge, că iubirea se risipește uneori ca nisipul în vânt și pentru ca el să nu uite vreodată că timpul nostru împreună este prețios. Și în același timp, să înțeleagă că de el depinde dacă vremea noastră împreună se apropie de sfârșit sau se apropie de eternitate. Clepsidra pare că se odihnește pe talerul dreptății. Și cum eu urăsc infidelitatea, clepsidra îi va aminti că infidelitatea lui este aproape singura acțiune care va rupe iremediabil relația noastră și timpul nostru împreună. Fiecare trădare, fiecare minciună, fiecare greșeală voită se va aduna în clepsidră și în final se va umple, producând ruptura veșnică. Poate că sunt eu prea sentimentală, poate că sunt prea fixistă, dar clepsidra aceasta, de câte ori o va privi, își va aminti să fie onest față de noi. Căci vorba aceea, dragoste cu sila nu se poate, și decât să ne mințim și să ne înșelăm, mai bine ne spunem, ne despărțim și fiecare își vede de drumul lui, fără resentimente.

Busola Maritima

       Cât despre voi, dragele mele, dacă clepsidra nu este pe placul vostru și nu vă inspiră atât de multe lucruri așa cum îmi șoptește mie, aveți la dispoziție o sumedenie de alte cadouri pentru bărbați, care vor impresiona și vor bucura până-n adâncul sufletului. Produsele din categoriile „artă și decorațiuni”, „hobby și pasiuni”, „statuete bronz”, „șah de lux”, „cadouri business”, „băuturi fine” și „cadouri speciale”, sunt perfecte pentru a fi făcute cadou unui bărbat deosebit, cu o personalitate puternică, dar în același timp sensibil și tandru. Important este să cunoști bărbatul de lângă tine, să știi ce îi place, să știi ce moment vrei să evoci și totul vine de la sine. Comenzile pe MyMan.ro se fac simplu, rapid și sigur. Prețurile sunt în conformitate cu calitatea produselor și amintiți-vă de categoria „REDUCERI”, aici veți găsi multe lucruri frumoase la prețuri reduse.

Statueta din bronz - Atlas

       Pe MyMan.ro eleganța și bunul gust sunt la ele acasă, iar iubirea nu face altceva decât să sporească valoarea cadourilor MyMan.ro. Bunic, tată, frate, văr, prieten, iubit sau șef, cu toții vor fi încântați să primească unul din cadourile MyMan.ro! 🙂

myman

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s