Pretty Woman

       Camera arăta fabulos, niciodată nu mai fusesem într-un hotel cu atâtea stele, deci mă puteam considera norocoasă. În acea zi eram un fel de Pretty Woman, numai că eu nu eram o escortă, însă el chiar era un om de afaceri bogat. Dar mai presus de orice, era iubitul meu, pe care îl însoțeam adesea în călătoriile lui de afaceri, care sfârșeau întotdeauna ca o mini vacanță pentru noi. Eram la început de relație, așa că încă se străduia să mă impresioneze și să mă seducă. Aveam momente în care diferența economică dintre noi mă înghioldea să mă simt inferioară, însă el mereu făcea în așa fel încât să-mi treacă și să nu mai pun accent pe diferențele sociale. Mă iubea așa cum eram, o fată simplă și sinceră. Însă eu… eu mă simțeam copleșită de atâta frumusețe și totul mi se părea un vis ce urma să se spulbere. Într-un final s-a spulberat, însă nu despre despărțire vreau să vă povestesc acum, ci despre acea cameră de hotel care mi-a tăiat răsuflarea.

lenjerii pat horeca

      Pe lângă luxul care învăluia întreaga cameră de hotel, cel mai mult m-au impresionat, în acea zi, minunatele lenjerii pat horeca. Sinceră să fiu niciodată nu văzusem și nu mă lăsasem atinsă de niște lenjerii de pat de așa bună calitate. Erau spectaculoase. Nu vă pot spune cu siguranță din ce material erau, mătase sigur nu, însă din cunoștințele mele, aveam impresia că erau din damasc satinat. Aveau culoarea untului, cu un imprimeu delicat, erau extrem de fine la atingere, dar în contact cu pielea corpului ofereau o senzație dulce de răcoare și confort. Și da, am putut să observ toate aceste lucruri pentru că întreaga zi am stat singură, dar am putut să mă bucur de liniște, am mâncat niște feluri de mâncare delicioase, am făcut o baie lungă cu spumă și am dormit îmbrățișată de acea lenjerie de pat horeca, care m-a făcut să mă simt ca în brațele lui tandre. În acea cameră de hotel am fost extrem de fericită, ea păstrează și-acum amintirea sentimentelor noastre explozive, probabil că încă mai miroase a iubire, dar noi nu mai suntem împreună. Totuși am rămas cu amintirile și cu consolarea că am fost iubită ca nicio altă femeie. În acei doi ani de relație am văzut și simțit lucruri inimaginabil de frumoase și pentru asta sunt recunoscătoare lui și vieții. Însă vă spun, deși am fost găzduiți de numeroase hoteluri de-a lungul celor doi ani de relație, lenjerii de pat ca în incinta acelui hotel, n-am mai văzut pe nicăieri.

     Oh, dar totul fuse și se duse, m-am trezit din vis, dar a fost frumos să fiu o Vivian cuminte și iubită, răsfățată de un bărbat elegant și șarmant. 🙂

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s