Sandale verzi și invidie

         În nebunia ei, o fată vorbea singură, urmărind o altă femeie din priviri. Erau colege, dar se invidiau. Una avea mereu haine frumoase, cealaltă avea mereu pantofi noi și deosebiți. Nu erau dușmanece, dar nici prietene. Iar în acea zi „inamica numărul 1” purta altă pereche de sandale și asta o scotea din minți pe protagonista întâmplării noastre. Stătea în banca ei la facultate și o privea pe Inamică fără să scoată vreun cuvânt. Numai privea și gândea:

        „Uită-te la ea, uită-te la ea, nemernica, iarăși are pantofi noi în picioare! Oh, cât aș ciufuli-o. Aș întreba-o de unde și-i cumpără. Dar nu… de ce să mă înjosesc eu în fața ei? Mai bine tac și rabd! Dar o invidiez! Ce mă fac? Vreau și eu pantofi ca ai ei. Indiferent de anotimp, ea are încălțăminte așa cum niciuna din noi nu avem. Nu știu de unde își cumpără toți pantofii, sandalele, tenișii, espadrilele, platformele, cizmele, botinele și papucii ăia atât de mișto. Nu știu de unde și-i cumpără, dar vreau să aflu! Oare dacă m-aș da pe lângă iubitul ei să-l trag de limbă, oare mi-ar spune? Dacă o iubește, nu-mi va spune… dacă n-o iubește, îmi va spune. Oh, dar n-aș vrea să fiu atât de josnică. Dar uită-te la ea ce sandale verzi are! Uită-te la ea cum merge, ce sigură este pe ea, ce demnă, ce frumoasă, ce picioare lungi și fine îi fac aceste sandale. Cred că este a opta pereche de sandale cu toc pe care o schimbă luna asta. Este imposibilă, este… este… este deșteaptă și elegantă. 😦 Cred că are o grămadă de bani de își permite să dea atâția bani pe încălțăminte. Poate că iubitul ei îi cumpără încălțări cu nemiluita sau poate are vreun tată afacerist. Of, telenovele îmi fac în cap. Dar nu o să aflu niciodată. Însă vreau și eu pantofi frumoși și de calitate ca ai ei. Îmi doresc și eu, sunt și eu femeie, vreau să arat și eu la fel de bine ca și ea, pentru că pantofii fac ținuta. Pantofii sunt cei de la care pornește femininatea și eleganța unei femei. Dar cum să fac să aflu? Este prea de tot! Mă întreb, de unde are atâția bani…?!”

sandale walkin

        Și cum stătea ea pe gânduri, din spate se auzi o voce care îi șopti:

pantofi walkinWalkIn!

– Whaaat?! Spuse ea speriată.

– Văd că te uiți la Sofia cu jind, cu invidie. Te holbezi la pantofii ei de cincisprezece minute. Mai mută-ți privirea! Îi spuse colegul din spatele ei.

– Chiar atât de evident este? Întrebă ea.

– Daaaa… nu te mai uita așa la ea. Magazinul de unde își cumpără pantofii se numește WalkIn și comercializează atât pantofi pentru femei, cât și pentru bărbați.

– Și sunt scumpi, Andrei? Întrebă ea.

– Deloc! Sunt accesibili! Tot din magazinul WalkIn îmi cumpăr și eu pantofii. Îi spuse el.

– Super tare!sport walkin

– Da, au multe reduceri, transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 de lei, livrare rapidă prin curier, retur gratuit dacă mărimea nu se potrivește, banii înapoi în 10 zile, fără nicio explicație, și îți dau și garanție 30 de zile la pantofii pe care îi cumperi.

– Wow! Super!

– Dar sunt serioși? Mie mi-e cam frică să comand de pe net.

– Femeie, eu îmi cumpăr pantofii de pe WalkIn de vreo doi ani de zile și n-am avut nicio problemă. O singură pereche am returnat-o și totul a mers strună.

– Auzi, par de calitate, toți pantofii sunt din piele?

– Unii sunt din piele naturală, alții sunt confecționați din înlocuitori gen piele ecologică, material textil, etc.

– Interesant… și vine repede coletul?

– Da în maxim 2 zile. Dacă vrei să nu o mai invidiezi pe Sofia, cumpără-ți și tu.

cizme si botine– Măi, dar pe ea am văzut-o cu teniși, espadrile, botine, sandale cu toc, pantofi cu talpă joasă, oare pe toți și i-a luat din WalkIn?

– Cred că da! WalkIn are o gamă extrem variată de produse, au pantofi eleganți, casual, office și sport. Tot ce vrei și ce nu vrei!

– Să știi că m-ai convins, Andrei! În seara asta îmi comand și eu câteva perechi.

– Vezi să te uiți întâi la categoria Promoții, acolo vei găsi produse reduse între 30% și 50%. Până pe 15 august o grămadă de produse sunt la jumătate de preț. Așa că profită.

– Îți multumesc din suflet, Andrei! Fără tine nu aș fi aflat în veci de unde își cumpără Inamica pantofii.

– Hai, nu fii rea! O fi ea cum o fi, dar e fată bună și are mult bun gust! Ea a învățat de mult că pantofii fac ținuta. Tu… abia acum afli! Baftă!

Și Andrei plecă, iar în acea seară ea își cumpără o mulțime de perechi de pantofi, toate la jumătate de preț, de pe WalkIn, evident!

logo-1

Acest articol a fost publicat în Concursuri și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s