Zeița Rochiilor – Carmencita

       Numele meu este Carmencita, nu, nu sunt o femeie, eu sunt Zeița Rochiilor, cea care a impus moda în acest sezon. Pentru că dressingul de vară este cucerit de rochii. Nu știai? Știi acum! Dacă ești femeie, între 14 și… nu am o limită de vârstă, trebuie să-ți mărturisesc că eu îți pot oferi cele mai frumoase rochii, indiferent de ocazie. Eu sunt cea mai cunoscută Zeiță din lumea modei, pentru că eu îmbrac cu rochii femeile indiferent de vârsta lor, indiferent de naționalitate, indiferent de greutate și indiferent de bugetul pe care doamnele și domnișoarele îl au. Eu sunt Zeița care a conceput cele mai deosebite rochii pentru toate doamnele și domnișoarele. M-am născut din frumos și din dorința de a fi unică. Eu acord fiecărei femei factorul wow, eu le pun trupul în valoare, eleganța și personalitatea. Eu sunt Zeița care cunoaște femeia încă dinainte de a o vedea, pentru că sunt intuitivă și știu ce și-ar dori fiecare femeie în parte. Orice femeie îmbrăcată într-o rochie Carmencita, este o apariție pin-up, credeți-mă!

Carmencita.ro

        Eu sunt Zeița care îmbracă fiecare femeie în mătase, culoare și desăvârșire. Orice femeie își dorește să-și pună feminitatea în valoare, frumusețea și personalitatea. Dar lumea modei a fost prea mult timp dominată de pantaloni. Mult prea multe femei se îmbracă sport, adoptă un stil masculin, de parcă au uitat să fie femei. Am luat naștere tocmai pentru a întoarce femeia la esența ei. Căci esența femeii este scoasă la iveală numai dacă poartă rochii. Rochiile sunt singurele ținute care avantajează într-adevăr femeia, care o pun în valoare, care îi dezvăluie frumusețea și care determină bărbații să o venereze.

carmencita - gif1

        Am înțeles de mult că fiecare femeie are propriile gusturi, că este unică și că nu orice model de rochie o avantajează. Tocmai de aceea am conceput rochii de toate mărimile și modelele posibile, făcute special pentru fiecare corp în parte, tocmai pentru a scoate în evidență acea parte a trupului care este principalul atuu al femeii respective. Astfel am creat rochii lungi, scurte, largi, strâmte, conice, cloș, decoltate, cu spatele gol sau de tip sirenă. Până și la culori m-am gândit. Ochii, părul și pielea cer de fiecare dată o anumită culoare. Eu, Zeița Rochiilor, am creat rochii de toate culorile, pentru că fiecare culoare trebuie să scoată în evidență trăsăturile feței, nuanța ochilor, a pielii și a părului.

carmencita - gif3

       Rochiile Carmencita nu sunt niște rochii obișnuite, sunt rochii care înnobilează trupul femeilor, care le oferă femeilor strălucire și care le dăruiește acel plus de eleganța de care orice damă are nevoie. Am urmărit de aproape doamnele care au ales rochiile Carmencita și fiecare dintre ele au reușit să cucerească lumea din jurul lor. Unele au obținut postul de muncă mult dorit, altele au cucerit bărbatul iubit, altele s-au făcut remarcate într-o lume dominată de alte femei, iar unele și-au redobândit încrederea în ele însele.

carmencita - gif2

         Lăsând la o parte latura mea lirică, sunt și o fire pragmatică. Sunt o Zeiță, m-am gândit la tot. Nu vreau să înveșmântez numai femeile cu posibilități financiare foarte mari, ci și pe cele care au o condiție modestă. Pentru ele am creat categoria 49-59 de lei, pentru că orice femeie merită să fie frumoasă. În stoc dețin sute de rochii, mărimi mari, medii și mici. Ofer rochii de zi, rochii de seară, rochii pentru cocktail, rochii office și rochii de ocazie. Frecvent actualizez în magazinul meu reduceri și promoții imbatabile. Colecțiile noi apar într-o categorie specială, pentru că am înțeles că originalitatea este foarte importantă pentru femei. Nicio femeie nu își dorește o rochie ca toate celelalte, de accea îmi pun tot timpul mintea și sufletul la contribuție pentru a crea alte și alte rochii minunate pentru voi, dragele mele doamne și domnișoare. Deși sunt o zeitate, activez până și pe Facebook și ofer 10% reducere permanentă la fiecare comandă, pentru toate doamnele care dau like paginii Carmencita pe facebook. Și în plus, ofer transport gratuit pentru comenzi de peste 200 de lei, returul este gratuit în termen de 10 zile și trimit chiar eu curierul la tine, pentru că timpul tău este prețios, iar banii îi primești înapoi în 5 zile, asta dacă te hotărăști să returnezi. Dacă totuși n-ai ales mărimea potrivită și vrei să schimbi rochia cu una mai mare sau mai mică, în 48 ore îți schimb produsul GRATUIT!

Carmencita - gif4

         Poate că nu sunt cea mai cunoscută zeiță, dar sigur sunt Zeița Rochiilor, cea mai generoasă și cea mai intuitivă. Menirea mea este să dăruiesc fericire, siguranță și iubire de sine! Sunt zeița care s-a gândit la TOT și cea care își dorește să îmbrace femeia în rochii așa cum niciun catwalk n-a văzut. Nu sunt adepta rochiilor futuriste, eu determin femeia să se întoarcă la natura ei, aceea de femeie frumoasă și feminină. Rochiile Carmencita sunt venite din suflet, pentru sufletele sensibile.

       Scoate la iveală prințesa din tine, doamna urbană care domină orașul în care locuiește, purtând rochiile Carmencita! Fii femeie, fii femeia care poartă rochii, fii femeia care poartă rochii made by Carmencita, Zeița Rochiilor!

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s