Cu sau fara aer conditionat in masina?

       La un moment dat, toate mașinile au probleme cu aerul condiționat. Și sincer, este crunt să conduci pe perioada verii fără aer condiționat. Uh, groaznic, mori în mașină, nu alta. Ideea este că dacă aerul condiționat se defectează sau nu mai funcționază corect, mașina trebuie dusă la service, nu poți să o dai pe mâna unui meșter din fața blocului. Sau poți, dar eu n-aș face-o. În astfel de momente cea mai bună soluție este să duci mașina la service, dar nu toate atelierele auto dețin un aparat de intretinere aer conditionat. Din punctul meu de vedere, un mare minus. Dacă vrei ca atelierul tău să fie unul de top, iar clienții să-și aducă numai la tine automobilele, achiziționază un aparat de întreținere a aerului condiționat.

01.018.00_1

        Nu spun că un astfel de aparat este ieftin, deloc, costă în jur de 8000 de lei, dar ca deținător de atelier auto, trebuie să privești achiziționarea unui aparat de întreținere aer condiționat ca pe o investiție. O investiție care mai devreme sau mai târziu își va scoate toți bani și în plus îți va aduce profit. Și unde mai pui că faci și o impresie super bună clienților. Mulți șoferi au probleme cu aparatele de aer condiționat și nimeni nu își permite să le lase așa, defecte. Este inadmisibil. Cum ar fi să conduci în plin august și să n-ai aer condiționat?! Poți să lași toate geamurile deschise, degeaba, nu te vei răcori, ba chiar la sfârșitul drumului te vei trezi și cu o mare, mare durere de cap. Așadar, dragi afaceriști, investiți în cumpărarea unui aparat de întreținere a aerului condiționat, aceasta este umila mea părere, a clientului care nu vrea să se sufoce de cald în plină vară și care nici nu-i dă mâna să înlocuiască aerul condiționat dacă acesta poate fi reparat sau întreținut.

       Dacă nu știți ce face un aparat de întreținere a aerului condiționat, trebuie să știți că acesta este un aparat compact, automat, care ajută la descărcarea de ulei, dar și la alimentarea cu ulei, care recuperează și încarcă agentul frigorific, cu funcții de vacuum, test vid, curățarea sistemului și în plus, acesta are afișare digitală și bază de date auto. Iar puterea pompei de vid este de 72 litri, rezervor de 12,5 kilograme, ceas pentru presiune și precizează gradația de +/- 10 grame.

        Deci ce spuneți, se merită? Eu cred că da! Vă veți convinge și voi dacă achiziționați un aparat de întreținere aer condiționat!

Lincos

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cu sau fara aer conditionat in masina?

  1. Viorel zice:

    NU concep o masina fara AC pe caldurile astea

  2. Viorel zice:

    AC-ul este foarte important pentru noi toti, dar prea mult AC poate duce la inbolnavire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s