Pentru detinatorii de ateliere auto

        Voi știați ce face un aparat diagnoza auto? Eu nu, nu știam, îmi imaginam că detectează „bolile” mașinilor, dar nici prin gând nu mi-ar fi trecut că aparatul de diagnoză auto este un gadget atât de complex și de inteligent. Doamne, câte lucruri s-au inventat. Mă întreb de cât timp o fi pe piață. Sincer, habar n-am, poate îmi spuneți voi, cei care vă pricepeți la chestiile astea. Așa, deci, în caz de aveți nevoie de un aparat de diagnoză auto, deși nu știu dacă sunt autorizate pentru persoanele fizice, trebuie să știți că acesta citește și șterge codurile la autoturisme, utilitare și microbuze. Și în același timp citește și șterge softurile și descrierea codurilor în limba maghiară, germană, engleză și franceză. Aceste aparate de diagnoză auto au un afișaj LCD, citesc erorile de la motoare, cutii de viteze, ABS-uri și AIRBAG-uri, afișează parametrii în format grafic în timp real, se actualizează gratuit pe pagina web foxwelltech.com, citesc datele lambda sonda în timp real și afișează numerele de identificare al autovehiculelor VIN, CID și CVN.

NT600

      Dacă stau bine și mă gândesc, nu cred că pot fi utilizate de persoanele fizice, cred că sunt concepute special pentru atelierele auto, pentru o diagnoză corectă și rapidă, dar și pentru identificarea chichițelor pe care toate mașinile le au. Vă interesează? Ok! Găsiți tot felul de aparate de diagnoză auto pe site-ul magazinul online Lincos.ro. Aici veți descoperi cel mai serios magazin online, care pune satisfacția clienților mai presus de orice. Raportul calitate-preț fiind imbatabil. Nu contează dacă ești român sau nu, site-ul Lincos.ro este disponibil și livrează chiar și în Germania, Slovenia, Ungaria, Regatul Unit, Austria, Italia, Țările de Jos, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Republica Cehă, Bulgaria, Polonia, Maroc, Spania și Grecia. Așadar nu contează unde locuiești și ce naționalitate ești, atâta timp cât îți dorești un produs de calitate și ești dispus să plătești integral prețul produsului. Prețurile sunt exact ca pe site, dar plata pe transport este cu totul altă poveste. Dar până și aceea este accesibilă.

         Așadar ai nevoie de o serie de aparate de diagnoză auto pentru atelierul tău? Comandă cu încredere din magazinul Lincos.ro, fă-o cu încredere, nu activează de ieri de azi, au colaborat cu o mulțime de firme și persoane fizice înaintea ta. Pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să ofere la rându-i cele mai bune servicii, ai nevoie de produse de cea mai bună calitate din cel mai tare magazin, Lincos.ro. Îi găsești și în magazinele fizice din București, Cluj, Oradea, Suceava și Brașov.

         Baftă la shopping!

LIncos.ro

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s