Jurnalul meu electronic

          Creare site! Cine mă poate ajuta? Mă numesc Ioana, sunt blogger și vreau un site așa cum n-a mai văzut blogosfera. Ceea ce o să aștern eu în jurnalul meu electronic, va fi unic, nemaivăzut. Am de gând să revoluționez blogosfera, să ajung acolo unde niciun blogger n-a putut ajunge. Vreau ca site-ul meu să fie reflexia mea, vreau ca la simpla sa accesare, omul să își dea seama că acolo va descoperi o inimă caldă, un suflet sincer și o minte deschisă. Trăirile mele vor fi așternute pe site, trecutul meu, prezentul meu și câte ceva din visele viitorului. Mi-am exersat talentul pe un subdomeniu. Dar gata, a venit vremea unui domeniu propriu.

         Vreau ca site-ul meu să aibă o temă prietenoasă, cu detalii fine, feminine, fonturi clare, un logo reprezentativ și nu numai atât. Vreau să se încarce repede, să fie optimizat SEO și organizat astfel încât orice internaut să găsească tot ceea ce caută. Site-ul meu vreau să fie ca o carte deschisă pentru orice om care vrea să mă cunoască. O carte deschisă unde mă veți găsi pe mine, așa cum sunt eu, așa cum m-a născut mama și cum m-a călit viața. Cer mult, domnule specialist? Credeți că îmi puteți face un site așa cum am visat? Credeți că veți reuși să dați site-ului meu personalitate prin web designul la care vă pricepeți atât de bine?

        Site-ul meu este foarte important pentru mine. Simt că este singura unealtă prin care eu mă voi putea desfășura, dezvolta și evolua. Știu că blogosfera este ramura care mă va face cunoscută, auzită și văzută. Vreau să arat lumii cine sunt și ce știu. Am încercat să mă fac remarcată prin mai multe domenii, dar nu am excelat niciodată la nimic. Iar acum simt că scrisul este menirea mea. Simt că prin scris voi putea să deschid suflete și minți. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc să o fac. Și știu că fără un site făcut ca la carte, nu mă voi putea face remarcată niciodată. Talentul nu este de ajuns fără un site bine realizat și atractiv. Talentul meu ar fi degeaba fără ajutorul dumneavoastră.

          Credeți că mă puteți ajuta? Am venit la dumneavoastră îndrumată de alți bloggeri și oameni de afacere cărora dumneavoastră le-ați realizat site-urile și magazinele online mult visate. Cu ajutorul dumneavoastră, toți au atins succesul! Vreau să-l ating și eu!

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s