Futurismul ma defineste

        Sunt într-o continuă competiție cu prietena mea cea mai bună. Deși ne iubim și ne susținem necondiționat, atunci când vine vorba de haine și accesorii, suntem într-o continuă competiție. Situația ei financiară este net superioară față de a mea. Ea își permite totul, reușește totul și este capabilă de tot ce își propune. Lumea mă știe drept prietena Carinei, lucru care mă deranjează nespus de mult. Hello, eu sunt Alina, nu prietena Carinei. Sunt eu, o femeie cu suflet. Dar de, așa sunt oamenii, uneori superficiali.

        Dar m-am săturat de această situație. Vreau să ies din conul de umbră în care m-am ascuns, fără să-mi stric prietenia cu Carina. Vreau să impresionez și eu! Vreau să mă fac remarcată! Vreau să mă fac văzută! Vreau să câștig teritoriu și să mă arat lumii așa cum sunt. Dar știu că fără un mic ajutor nu voi reuși. Secundarul ceasului meu îmi spune că a venit vremea să câștig admirația oamenilor. Bingo! Secundar! Tocmai mi-a venit o super idee. Carina și-a cumpărat de curând un set de bijuterii de mii de euro. Nu spun, sunt frumoase, dar din punctul meu de vedere, singurul accesoriu care dă cu adevărat clasă unei femei, este ceasul! Bijuterii au toate femeile, dar ceasuri desăvârșite nu poartă oricine. Nu sunt rivala Carinei, dar prea toată lumea îi laudă ținutele și bijuteriile.

secundar gif

        Așa că vreau să îmi cumpăr un ceas! Ceas de damă! Ceas original! Ceas așa cum niciuna dintre prietenele mele nu are. Sincer, vreau să ies din anonimat cu ajutorul unui ceas. Frumusețea și inteligența mea pot fi puse în valoare prin minunatul Ceas Alfex! Eu nu sunt la fel ca toate fetele, nu îmi plac zorzoanele multe, oricât ar fi ele de scumpe. O pereche de cercei cu swarovski, un ceas superb, o rochie elegantă, un parfum floral, original, și un ceas neobișnuit, sunt elementele care oferă strălucirea necesară oricărei femei.

      Dar gata cu argumentarea despre ce îmi place și ce nu, ideea este că eu nu-mi permit accesorii exagerat de scumpe, de aceea sunt fidelă magazinului online Secundar.ro. De aici m-am hotărât să-mi cumpăr frumosul ceas Alfex și tot de aici îmi cumpăr cerceii, brățăriile și parfumurile. De ce? Prețurile sunt corecte, în conformitate cu calitatea produsele. Toate produsele sunt noi, originale, conțin toate elementele producătorului, adică cutie, manual, instrucțiuni, garanție și factură fiscală; și în plus, provin numai de la producători și distribuitori autorizați. Comanda se realizează simplu și rapid, nu am întâmpinat niciodată neplăceri, iar livrarea se realizează prin curier rapid sau prin Poșta Română. Mie toate coletele mi-au venit în maxim 48 de ore. Și ce să mai spun de reducerile mari care se fac frecvent?! M-au uimit cu ofertele Secundar.ro. Trebuie să recunosc că la început m-a tentat frumusețea produselor, dar și prețurile lor accesibile. Deși m-am temut că fotografiile nu reflectă întru totul realitatea, când am văzut cu ochii mei perechea de cercei cumpărată, mi-am spus că Secundar.ro este magazinul sufletului meu. Deși avem posibilitatea de a returna produsul cumpărat, eu nu am făcut-o niciodată.

5580_001-500x500

        Nu mă scot banii afară din casă, de aceea am ales magazinul online care răspunde cel mai bine nevoilor mele. Se numește Secundar.ro și principalele sale calități sunt seriozitatea, promtitudinea și veridicitatea informațiilor prezentate. Dar gata, a venit timpul să-mi cumpăr Ceasul Alfex. Ce m-a atras la el? Designul futurist! Futurismul promovează noul și trăirea libertății absolute. Exact așa mă simt și eu. Vreau să mă reinventez, să mă emancipez și să dau frâu liber propriului Eu. Acest ceas îmi va da imboldul mult râvnit de a mă elibera de tot ce mă ține în umbră, de prejudecăți, de constrângeri, dar și de convențiile sociale care mă sufocă uneori. Sunt un spirit liber și vreau să demonstrez lumii că sunt o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Ceasul Alfex va fi pentru mine mai mult decât un ceas, va fi un talisman norocos, un element prin care eu mă voi transforma în femeia independentă și încrezătoare în forțele proprii.

       Îmi voi cumpăra ceasul Alfex și îmi voi impresiona toți prietenii. Vechea Alina a murit, acum a intrat în scenă noua Alina, cea care are lumea la picioare, cea care ține timpul la mână ca pe cea mai de preț bijuterie, cea care trăiește clipa, cea care va prețui fiecare secundă a vieții ei. Ceasul Alfex îmi va aminti mereu să apreciez viața, dar în același timp să nu uit să mă apreciez pe mine, să mă iubesc așa cum sunt!

       Ce spuneți, credeți că am făcut o alegere bună?

logosecundar-final

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Futurismul ma defineste

  1. Pingback: Ajutor :P | Litere Stacojii

  2. Pingback: Concurs Fulger!!! | Litere Stacojii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s