Copii funny

       Stau și mă întreb, cum de-și pun pe internet unii părinți fotografii cu proprii copii în ipostaze care mai de care mai neplăcute?! Ce-o fi în mintea lor? Oare nu se gândesc că ai lor copii vor fi ridiculizat de alții? Am căutat pe Google câteva poze funny și m-am crucit. M-am și amuzat dar în același timp sunt și neplăcut surprinsă. Cu mine dacă ar fi pus mama poze jenante, la maturitate cred că aș fi tras-o puțin de mânecă.  

      Nu sunt de acord cu postarea pe net a pozelor cu copii. Funny, funny, dar în limita bunului simț. Să ne gândim că acei copii nu rămân veșnic copii, cresc, devin adolescenți, oameni maturi… nu prea e normal să pui un copil în puțulica goală pe net sau cu el schimonosit în fel și chip. Trebuie să ne protejăm copiii, să-i ținem deoparte de ochii lumii, fotografiile cu ei pe toate rețelele de socializare nu sunt ok. Înțeleg că părinții sunt mândri de puii lor frumoși, însă să fim sinceri, expunerea copiilor nu este un lucru tocmai ok.

      Dar până una-alta, ia uitați ce de fotografii comice am găsit. Am selectat câteva, dar ele erau cu sutele. Sunt drăgălași, sunt scumpi, dar locul lor nu e pe net. Ce-ar fi să ne surprindem și noi părinții goi sau în ipostaze nașpa și să le punem fotografiile pe net fără acordul lor? Oare le-ar plăcea? 🙂

funny baby boy face expression

funny_baby_faces_28

funny_baby_picture_83

funny-baby

Funny-Baby-11

funny-baby-pics-10

funny-baby-teeth

Funny-Baby-Wearing-Glasses-Picture

Funny-Scared-Baby

funny-pics-10104

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s