Raul nu miroase a bine…


_the_joker__graphite_drawing_by_pen_tacular_artist-d6cukur

        Îmi poate spune și mie cineva cum arată răul? Aș vrea să știu ce înseamnă pentru voi răul-răutatea-năpasta-suferința și mai ales, cum credeți că arată?

         Nu știți, credeți că răul arată urât? Vă înșelați, de cele mai multe ori răul se metamorfozează în cea mai frumoasă făptură. De când lumea și pământul, răul a fost înșelător, un mare vrăjitor. Da, răul te prinde în mrejele lui ca într-un vis, te duce de nas, îți arată o față frumoasă a lumii și de fapt, în spatele frumuseții se află cea mai scârboasă putrezăciune. Răul nu-și va arăta adevărata înfățișare decât atunci când și-a încheiat misiunea cu tine. Până atunci, continuă să te vrăjească și să te corupă.

         Calea spre iad este pavată cu iluzii, cu fericiri efemere, cu fapte aparent bune… nebunia este și ea o față a răului, la fel și pasiunea. Când te lași mânat de sentimente pasionale, de moment, când lași flacăra să te cuprindă, de cele mai multe ori te îndrepți spre suferință, niciodată spre fericirea aceea de durată. Răul este înșelător, îmbată, te face să te simți bine, te face să crezi că ești fericit, dar când colo, seara când pui capul pe pernă, te simți singur și neîmplinit. Ei, în momentul acela trebuie să înțelegi că ceea ce trăiești nu te duce spre bine. Nicio faptă sau relație care îți dă mustrări de conștiință nu este o cale spre bine.

         Răul are chip frumos, strălucește, dă falsa impresie de fericire, zâmbește frumos, dar caută să te termine, atât ca om, cât și ca ființă spirituală. Răul nu-i urât, dar mai devreme sau mai târziu tot miroase a stricăciune! 🙂

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s