Cea mai prestigioasa Scoala Internationla din Bucuresti

          Ai un copil între 1 și 11 ani? Ce-ai spune dacă l-ai înscrie la o scoala internationala, o școală-grădiniță, așa cum nu mai este alta în București? Ce-ai spune dacă copilașul tău ar învățat numai în limba engleză? Ce părere ai avea dacă al tău copil ar fi pregătit pentru viață și pentru școală de niște profesori de top? Cum ți s-ar părea dacă copilul tău ar învăța la cea mai prestigioasă Școală Internațională din București?

       Ai auzit de InSPE? Nu? Atunci trebuie să știi că InSPE este Școala Internațională pentru Educația Primară din București, care a fost fondată acum douăzeci de ani, mai exact în 1994, și a avut ca scop educarea copiilor din comunitatea străină, vorbitoare de limba engleză din Capitală. Astăzi proiectul s-a extins, iar la InSPE sunt primiți nu numai copiii străini, vorbitori de limba engleză, ci și copiii români. Dar nu vă faceți griji, chiar dacă puiul tău are abia un anișor și nu știe engleză, el abia vorbind româna, trebuie să știi că mintea lui este ca un burețel gata să absoarbă toate informațiile. Astfel el va învăța și va asimila limba engleză ca pe însăși limba lui maternă. Dacă vă temeți că nu se va adapta, trebuie să înțelegeți că profesorii de la InSPE sunt atât de pregătiți încât fac față oricărei provocări. Deși InSPE a fost înființată ca o Grădiniță Internațională, ea este acum și grădi și Școală Primară și toți copiii, între 1 și 11 ani, încep fără să cunoască limba engleză. Dar știți ce-i frumos? Engleza nu este predată ca o materie obligatorie la InSPE, ea se învață din vorbit, pentru că aici toată lumea vorbește cu copiii numai în engleză și uite așa, engleză este învățată de la sine. 🙂

Inspe Gradi

         Scopul InSPE nu este numai de a învăța copilul lucrurile de bază și de a-l ajuta să deprindă noi îndeletniciniri și pasiuni, ci și de a-și dezvolta potențialul, indiferent care este el. Aici copilul va învăța toate acele lucruri pe care orice copil le învață la o școală obișnuită, dar în plus, engleza va deveni a doua sa limbă, va învăța să danseze, să picteze și multe, multe alte lucruri super interesante care îi va ajuta să crească frumos și să se dezvolte atât fizic, cât și psihic, emoțional, social și academic. În general, programa se bazează pe experiența grădinițelor din Regatul Unit al Marii Britanii, dar dețin un curriculum Scoțian pentru Excelență, iar programa a fost îmbogățită și adaptată pentru copiii de origini internaționale, favorizând atenția individuală.

          InSPE este mult mai mult decât o școală privată, este un exemplu în ceea ce privește educația privată din București, o sărbătorire a copilului și a părinților săi, dar și un amestec de culturi care are loc numai în instituția de renume InSPE. Frecvent aici se organizează zile tematice cu mâncare tradițională și obiecte reprezentative. Aici învață copii din toate culturile posibile și nu doar că se împrietenesc, dar InSPE îi apropie și le insuflă culturile celorlalți. Orice copil care iese din băncile Școlii Internaționale InSPE este primit mai departe la cele mai bune școli, copilul având mult mai multe cunoștințe decât copiii care au învățat la o grădiniță de stat.

        Și de ce să nu fim sinceri, aici copiii nu se vor îmbolnăvi nici de toxiinfecție alimentară, nu vor fi bătuți, nici abuzați verbal. La InSPE, în cazul unui accident, instituția are personalul necesar de a acorda primul ajutor, apoi părinții sunt contactați imediat. Și nu numai atât, dacă copilului îi este rău sau plânge, dacă personalul nu reușește să îl calmeze, părinții vor fi anunțați. Sunt sigură că toți profesorii au fost testați psihologic riguros și sigur nimeni nu își va permite să se atingă de copilul tău. Programul începe la 8.30 și se termină la 12.30. Însă dacă părintele optează pentru programul întreg, poate veni după micuț la 15.30.

        În concluzie, dacă aș avea un copil, aș sta în București și aș avea posibilitate financiară, mi-aș da copilul la InSPE! De ce? Sunt sigură că astfel i-aș deschide o cale nemaipomenită în viață. Ar învăța de mic și s-ar obișnui cu o programă internațională de predare și de testare. Poate că nu aș face din copilul meu un geniu, dar sigur ar deveni mai ambițios și mai dornic să devină cineva în viață. 

           „Ai carte, ai parte!”

InSPE

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s