Până facem love…

– Iubito, dacă mai țipi la mine, dacă mai faci nazuri, să știi că-l sun pe văru’.

– Pe văru’?! Ce să-mi facă mie vărul tău, dragul meu?!

– Draga mea, m-am săturat de tine. Nu mai pot! Mă disperi de viață. Ești veșnic nemulțumită! De dimineață începi să urli. Ce vrei să fac? Vrei să schimb patul? Vrei să-ți cumpăr jucării? Vrei să închiriez alt apartament? Ești veșnic nemulțumită. Ba că scârțâie patul, ba că n-ai draperie la geam, ba că vrei să văruiești, ba că vrei alt telefon, ba că vrei alte haine. Hotărăște-te! Ce vrei de fapt?!

– Un pat! Vreau un pat! Noaptea când mă întorc, mă înjunghie arcurile în coaste. Când facem dragoste, patul scârțâie atât de tare încât trezește din somn tot blocul și-mi piere tot cheful. Cum ai vrea să mă trezesc fericită? Cum ai vrea să te sărut de „bună dimineața” când mi-e și teamă să mă apropii de tine în pat. Da, de frica patului, că face ca toți dracii. M-am săturat și de tine și de patul nostru. Dacă nu ești suficient de bărbat să-l repari, atunci cumpără altul. Altfel… o să mai vezi tu friptură, când o face plopul mere și răchita micșunele.

– Da iubito, am înțeles, îl sun pe văru’.

– Care văru’, mă Cristi? Este în stare vărul tău să ne repare nouă patul?

– Nu iubitooo, nu! Bleagă ești. De fapt intrăm pe Tocmai.ro și cumpărăm un pat. Știi ce zice văru’, „Vinzi și cumperi, simplu și rapid!”.

livrare gratuita

– Băi mă lași cu lucrurile tale la mâna a doua? Luăm alt pat, cu alte arcuri ieșite? Și în plus, mai plătim și transportul.

– Nu, femeie! Vara asta tocmai.ro plătește transportul și în pluuussss, putem verifica coletul la primire. Așa că nu mă mai înnebuni. Dacă nu ne place patul, nu-l cumpărăm.

– Auzi iubitule, dar ne lasă și să încercăm patul înainte să-l plătim? Spuse femeia zâmbind jucăuș.

– E, hai iubito, ar fi culmea. Adică vrei să aștepte curierul până facem noi love?

– Da!

– Hai, nu întinde coarda. Spuse bărbatul râzând.

tocmai.ro

– Bine iubitule, intră pe tocmai.ro și comandă un pat. Fă-mi o surpriză și cumpără un pat bun, imens, în stare foarte bună și dacă se poate și ieftin. Dacă iei un pat bun, promit că-mi voi cumpăra un desuu „crimă” pentru inaugurarea patului.

– Bine, caut și cumpăr, simplu și rapid. Vezi că livrarea se efectuează în maxim două zile. Dar fii atentă, dacă nici după ce cumpăr patul, nu te trezești fericită și nu încetezi cu mofturile și cu cearta, promit că-ți cumpăr o perie rotativă și-ți fac părul permanent. Sau și mai bine, cumpăr o betonieră și te zidesc în perete mai ceva ca Manole pe Ana.

– Nu serios? Hai mă, iubitule! Știi că sunt o mică mofturoasă, nu te supăra și tu din orice. Dar la cât ești de zgârcit, știam că vei schimba patul numai dacă îți fac scandal.

– Mamă, iubito, lasă rufele, vino lângă mine. Ia uite, Tocmai.ro împlinește 5 ani și tocmai au dat drumul unui super concurs. Dau ca premii 5 MINI-VACANȚE pentru 2 persoane. Spuse bărbatul uimit.

– Și ce trebuie să facem, dragule, ca să participăm și noi? Întrebă femeia interesată.

Trebuie să adăugăm 5 anunțuri gratuite, să adăugăm imagini anunțurilor și la fiecare 5 anunțuri avem câte o șansă de câștig. Mamă, mamă, mamă! Iubito, scoate laptopul cel vechi, frigiderul de la maică-ta, aspiratorul de la mama, telefonul lu’ fi-tu și mașina mea de tuns și hai să adăugăm 5 anunțuri. Simt eu că azi suntem norocoși.

– Da iubitul, imediat, să fac poze pentru anunțuri. Auzi, dar unde ne trimite Tocmai.ro în vacanță?

5-ani-tocmai-ro

– Acum mă uit, la Ranca în munții Parâng, la Sighișoara, la Sibiel, la Brașov și la Pariiisss!!! Wooow, vom merge în Franța, la PARIS!

– Hai iubi, nu te agita, stai să vedem DACĂ o să câștigăm. Până una alta, să punem aceste 5 anunțuri, de mult voiam să vând aceste lucruri, dar uite că acum a venit momentul potrivit.

– Da, iubito, ai dreptate. Dar să știi că sunt în stare să vând și toată casa numai să ajungem la Paris cu ajutorul concursului de pe Tocmai.ro.

– Bun, atunci cumpără-mi patul și promit să-mi iau desuul cel roșu. Îl port o noapte, apoi îl vindem tot pe Tocmai.ro.

        Iar discuția încetă, cei doi soți intrară aproape cu totul „în laptop”, comandând patul și vânzând frigiderul, aspiratorul, laptopul, telefonul și mașina de tuns. Dacă ei câștigară Mini-Vacanța la Paris, urmează să aflăm pe 12 august, atunci va anunța Tocmai.ro marele câștigător. Până atunci, soții se vor bucura de patul cumpărat și de iubirea lor împărtășită.

tocmai

Acest articol a fost publicat în Concursuri și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Până facem love…

  1. mikyangel007 zice:

    Ma bag si eu sa vand ce am prin casa 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s