Tolereaza sau ignora

      41361_1_1349791568

        Dacă ați ști… nu pot suferi mulți oameni. Dar dacă aș sta să îmi bat capul cu toți oamenii pe care nu-i înghit, mi-aș petrece viața enervându-mă și certându-mă. Ce fac cu oamenii pe care nu-i sufăr? Am două opțiuni, ori îi ignor, ori îi tolerez. Depinde cât de apropiați îmi sunt și depinde dacă au vrut scop în viața mea.  

       Viața nu este numai în alb și negru. Unii oameni ne sunt antipatici fără să ne fi greșit cu ceva. Cu toate acestea, nu putem tăia în carne vie, nu putem tăia și spânzura, nu-i putem extermina. N-ar fi corect. Sunt oameni ca și noi. Așa cum noi nu-i suferim pe alții, sunt mulți care nu ne suferă pe noi. Există o balanță în Univers. O balanță de care trebuie să ținem cont dacă vrem să fim oameni până la capăt.

       Cea mai bună atitudine este toleranța. Încearcă să nu bagi în seamă toate gesturile și acțiunile nesuferite ale celuilalt. Ia-l ca atare. Nu-i cere mai mult decât poate da. Nu încerca să-l schimbi și cu atât mai puțin, NU ÎNCEPE UN RĂZBOI CU EL. Dacă nu îți place și nu îți place, îndepărtează-te dacă nu poți fi tolerant. Sigur în lume există cineva care îl iubește din tot sufletul. Să-i faci rău lui, dar și ție, nu este o soluție. Viața nu este numai bună și nebună, este presărată cu de toate. Așa și oamenii, sunt buni și nebuni, cu calități și defecte. Ia oamenii ca atare, tolerează-i sau fugi! Altfel viața ta va fi mai amară decât pelinul. Nu-ți învenina sufletul. Nu-ți strica viața. Fii educat și fericit!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s