Spune-ti parerea si ia-le tableta! Merita sau nu?

           Dragi adolescenți senzaționali, voi sunteți niște internauți redutabili, voi știți tot, vă plimbați peste tot și cred că nu există club, terasă, berărie și poate chiar restaurant din orașul vostru pe care să nu-l fi vizitat. Fetele merg la cosmetică, băieții știu totul despre magazinele IT și auto și totuși mă întreb, de ce nu vă spuneți voi părerile pe net? De ce nu povestiți întregi lumi despre locurile și locațiile din România pe care le-ați vizitat? Acum aveți șansa! Vă puteți spune părerile, bune sau rele, pe platforma „Merită sau nu”, iar părerea voastră sau locația adăugată pe site-ul „Merită sau nu”, vă poate aduce o tabletă Samsung.

          Da, ați citit bine, PĂRERI BUNE SAU RELE. Scopul platformei „Merită sau nu” este de a informa consumatorul prin intermediul părerilor noastre. În acest fel ne putem alege mai ușor locațiile și produsele dorite. De fiecare dată când vrem să știm ceva, despre ceva, prima căutare ar trebui să fie pe „Merită sau nu”. De ce? Pentru că noi suntem consumatorii și prin urmare deținem puterea.

         Să dăm un exemplu simplu. Am fost la un restaurant, mâncarea a lăsat de dorit, însă servirea a fost ireproșabilă. Aceste lucruri trebuie împărtășite și celorlalți. Probabil vă întrebați de ce. Păi tocmai ca să nu ne mai risipim banii. Ca să fim mai informați și ca să fim mulțumiți. În fond toți muncim pe bani și avem dreptul să fim serviți sau primiți ca la carte. Și dacă locația respectivă sau firma respectivă, nu este în stare să ofere CALITATE și SERIOZITATE, atunci ar trebui să o ocolim și în același timp să spunem și celorlați părerea noastră. În felul acesta evităm să mai fim păcăliți, evităm să mai fim serviți cu jumătăți de măsură și prin urmare, evităm să ne mai lăsăm umiliți. Dar în același timp, PROMOVĂM adevăratele locuri, locații și produse, care chiar au nevoie de o părere BUNĂ, REALĂ și AVIZATĂ.

      Cum îți poți spune părerea pe „Merită sau nu”? Intri, te autentifici, cauți locul sau produsul cu pricina, îl identifici și îți spui părerea SINCERĂ. Dacă locul respectiv nu există în baza de date a platformei, atunci o poți adăuga tu, cu descrierea proprie și personală. Nu există cenzură, nimeni nu-ți îngrădește părerea și nimeni nu-ți cere bani pentru a te exprima liber. Înregistrarea este gratuită, părerea ți-o spui gratuit, dar în folosul tuturor.

        Știți, în țara noastră sunt multe locuri și locații minunate care merită să fie scoase în evidență. Acestea merită cu desăvârșire să se separe de cele îndoielnice. Și multe dintre ele sunt necunoscute nouă, așa că ce-ai spune să ne arați tu locația care te-a impresionat cel mai mult și de ce? În felul acesta, îți luăm exemplul și mergem și noi să vedem și să încercăm ceea ce tu ai încercat deja și ai fost atât de mulțumit.

Da-ti cu parerea si castiga

        Ar trebui să fii motivat acum că platforma „Merită sau nu” a organizat Concursul „Dă-ți cu părerea și câștigă!”. Da, încearcă-ți norocul la concursul „Dă-ți cu părerea și câștigă”, tot ce trebuie să faci este să îți scrii părerea, pe platformă, despre unul dintre serviciile din România de care ai beneficiat. Ce câștigi? O tabletă Samsung. Și dacă vrei ca șansele tale să se dubleze, adaugă un local, un cabinet medical, un salon, un service, ORICE, care nu se găsește pe site, scrie-ți părerea despre acesta și astfel numele tău are șanse duble de a fi extras în marea tragere la sorți.

        Concursul „Dă-ți cu părerea și câștigă” se desfășoară între 1 iulie și 20 august. Câștigă-ți singur tableta Samsung și continuă să vizitezi locuri minunate, dar nu uita să-ți spui părerea despre ele pe „Merită sau nu”.

        Sinceră să fiu, aveam nevoie de o astfel de platformă. O platformă-portal prin care toți consumatorii se strâng laolaltă și-și spun părerile despre locurile și locațiile din România. Eu una vreau să știu dinainte la ce să mă aștept. Nu-mi place să merg pe bec și urăsc să am o experiență neplăcută.

       Ce zici, dragule adolescent, îți încerci norocul pe „Merită sau nu”? Crezi că se merită? Dacă ai păreri de spus, nu le mai ține pentru tine, împărtășește-le cu noi. Mai ales turiștii au nevoie de părerile tale! Ești informat? Demonstrează-ne și ia-le tableta!

         Mult succes!

merita sau nu

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s