Profita de ocazie

       micile-ocazii-si-marile-realizari

       Profiți vreodată de ocaziile care ți se ivesc? Nu? Foarte rău! De ce? Pentru că niciodată nu poți ști unde duc aceste mici ocazii. Micile ocazii pot fi începutul marilor realizări. Nu vă temeți de necunoscut, nu vă temeți de nou, aceste lucruri pot fi căile spre visele voastre. Căi nebănuite, căi puse de Dumnezeu cu un scop. Știți vorba aceea, nebănuite sunt căile Domnului. Nimic nu este întâmplător în viață. Așa cum nu sunt întâmplătoare nici ocaziile. Ar trebui să profitați de tot ce vă oferă viața. Și chiar dacă din ocazia aceea nu iese o realizare, sigur veți învăța o lecție de viață prețioasă.

         Unele ocazii se întâlnesc o singură dată în viață. Dacă nu profitați de ele, este posibil să regretați toată viața. De ce să vă întrebați mereu ce ar fi putut fi, când pur și simplu puteți încerca, puteți trăi și astfel puteți reuși. Nu vă temeți de nou, noul ascunde întotdeauna multe lucruri bune, bineînțeles noul constructiv. Să nu vă gândiți acum că ar fi bine să începeți să fumați. Nu, eu mă refer la ocaziile acelea în dragoste, în carieră, într-un nou orizont care vi se deschide în față.

        Încearcă, n-ai ce pierde. Încearcă, n-ai ce regreta. Încearcă, poți să reușești! Încercările și ocaziile te formează și te ajută să evoluezi!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s