Inainte


citat-martin-luther-king-630x474    

     Există o singură direcție în viață, ÎNAINTE! Cine nu este în stare să meargă înainte, nu trăiește în prezent, este mereu tras în trecut și va fi incapabil să privească spre viitor. Cine nu este în stare să treacă peste orice eșec, să se remonteze, să se ridice de jos, să se scuture de praf și să meargă înainte, nu va avea niciodată realizări importante. De fapt, se va teme să încerce ceva, să-și asume riscuri și să reușească. Cine nu este în stare să se scuture de metehne și sechele, nu va fi vreodată fericit.

      Trecutul este trecut. Nu mai poate fi schimbat. Ceea ce putem schimba este viitorul. Trecutul trebuie lăsat în urmă. Cine se încătușează în trecut e ca și cum nu ar trăi. E un mort în carne și oase hăituit de zilele prezentului. Renunță la regrete. Nu-și au rostul. În fond nimic nu mai poate fi făcut. Regretele transformă-le și regrupează-le într-o motivație puternică. Dorește-ți să fii mai bun, dorește-ți să ai puterea să nu mai repeți aceleași greșeli. Dorește-ți să fii un om nou, bun și respectabil. Dar n-o poți face decât dacă mergi înainte.

        Mergi înainte și toată lumea e a ta. Mergi înainte și devin-o OM, OM PUTERNIC, OM DE SUCCES! Fă cunoștință cu reușita din viitor, leapădă-te de trecut și mergi înainte. Înainte este cea mai bună direcție. Singura direcție către o viață fericită, liniștită și plină de realizări!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s