De ieri si de azi

       Astăzi lumea se iubește cu patimă, se iubește atât de intens încât prezentul pe care îl trăiesc pare că arde. Dovezile de iubire din trecut nu mai seamănă deloc cu cele din prezent. Oamenii de azi nu sunt aceiași cu cei de ieri. Este atât de scumpă iubirea și-atât de rară, încât omul, înainte de a se înhăma la o căsătorie, își trece jumătatea prin foc și pară. Cine trece testul de „rezistență” și testul „timpului”, se dovedește a fi sufletul pereche și prin urmare, merită toată iubirea din lume. Cine nu reușește să facă față imensei iubiri împărtășite, sfârșește singur.

       Și dacă nici cuplurile de ieri nu seamănă cu cele de azi și dacă nici iubirile nu se aseamănă între ele și nici dovezile de amor, ei bine nici nunțile nu seamănă între ele. Dar au un punct în comun căsătoriile, toate cuplurile pleacă de la premisa că se vor căsători numai o dată în viață. De aceea ei organizează niște petreceri de nuntă mai ceva ca-n povești. Și chiar dacă pe mulți nu-i ține energia și nici buzunarul să petreacă trei zile și trei nopți, măcar în ziua și noaptea aceea, nunta va fi așa cum mirii au visat. De ce? Pentru că fiecare nuntă trebuie să fiu unică și de neuitat. Dar oricât ar fi petrecerea de frumoasă, după ani și ani, unele detalii și întâmplări se uită. Căci aceasta este legea omului, să uite și astfel să facă loc altor amintiri. Dar pentru ca nunta să fie de neuitat, s-a inventat arta fotografică. Artă prin care oricât ai vrea să uiți, ea îți va aminti mereu cele mai prețioase momente.

fotograf nunta bucuresti

       Eu dacă m-aș mărita, niciodată nu mi-aș angaja pentru nunta mea un fotograf foarte ieftin. Sunt de părere că desăvârșirea se plătește. Cu cât sunt fotografiile mai profesionale, cu atât comisionul fotografului de nuntă este mai măricel. Dar nu spun că prețurile sunt mari sau prea mari, deloc. Dar fotografiile de nuntă trebuie create corect și artistic, altfel pozele sunt o înșiruire de imagini, fără rost, fără sens și fără înțeles. Fotografiile sunt mai grăitoare decât o mie de cuvinte, dacă sunt făcute ca la carte, altfel nu. Mi-aș angaja fără să stau pe gânduri un fotograf nunta Bucuresti, așa aș fi sigură că fiecare fotografie reprezintă o mică parte a poveștii mele de dragoste. Așa aș ști că peste 50 de ani voi putea arăta nepoților mei mărturiile nunții mele. Pentru că fotografiile sunt și ele niște dovezi. Dovezi care atestă tinerețea noastră, fericirea și iubirea nemărginită care ne lega atunci când ne-am unit destinele. Fotografiile confirmă iubirea ce s-a legat de mult, dar care încă arde și-n prezent. Și cine alege să-și facă niște poze, doar așa să fie, că așa cere tradiția, mai bine să nu facă deloc. Ori sunt făcute în cel mai profesional mod, ori nu-ți mai surprinzi nunta în fotografii. Un artist fotograf va ști ce și când să surprindă, în ce lumină să vă prindă, ce cadre să folosească și cum să sporească frumusețea și iubirea din jur.

       Vrei o nuntă ca-n povești? Nu uita să dovedești prin niște fotografii superbe! 🙂

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s