Cartea cartilor…

        Mereu vă îndemn să citiți. Citiți, citiți orice. Și mai ales, dacă sunteți pasionați de istorie și de religie, dacă vreți să aveți o cultură generală bogată și dacă vreți să vă raportați corect la alte religii, nu uitați să citiți biblia. Biblia este cartea cărților, cartea care nu trebuie să lipsească din nicio casă. Biblia am citit-o, dar mi-ar plăcea nespus de mult, pentru cultura mea generală, să citesc și scrierile sacre ale indienilor, vedele, dar și Coranul și Talmudul. Nu, nu îmi doresc să-mi profanez propria religie și nici nu caut să o contestez, dar pentru propria cultură generală, pentru mine, vreau să citesc și aceste cărți. De ce? Pentru că sunt pasionată de lectură și n-ar strica să pot face o comparație, în sufletul meu, între aceste cărți sfinte. Da, sunt sfinte, pentru fiecare popor în parte. Și sunt sigură că citind Talmudul sau Coranul, nu aș fi mai puțin credincioasă, nu aș crede mai puțin în Biblie și nu aș îndeplini mai puțin cuvântul Domnului, așa cum am fost învățată încă de mică.

         Ideea este că nu ai cum să înțelegi alte religii, dacă nu îți cunoști propria religie. Și ca s-o mai spun și pe aia dreaptă, rugăciunea și studiul propriei religii este balsamul cel mai minunat pentru suflet. Când te simți trist, deznădăjduit, al nimănui și suferi din pricina unor cauze, citește biblia. Vei simți cum sufletul ți se ușurează, cum mintea ți se limpezește și cum la orizont încep să apar soluțiile. Nu, nu sunt baliverne, nu sunt povești, însă rugăciuna și lectura bibliei acționează ca un puternic calmant, cu efect miraculos. Rugăciunea este și o formă de meditație liniștitoare.

       Nu știu dacă ați încercat vreodată, însă dacă vă simțiți vreodată triști și necăjiți, începeți să citiți din biblie, Vechiul sau Noul Testament, și veți vedea ce bine vă veți simți. Dacă totuși nu aveți o biblie în casă, vă anunț că Librăria de Biblii comercializează biblii la cele mai competitive prețuri. Nu vă grăbiți să accesați ofertele tuturor magazinelor, Librăria de Biblii este cea mai serioasă și în plus, Librăria de Biblii își redirecționează toate veniturile către cazurile umanitare. Cauți biblii de vanzare? Intră pe Librăria de Biblii și vei face un bine copiilor bolnavi de cancer sau leucemie. Da, cumperi o biblie și contribui la tratarea acestor copii. Librăria de biblii achită parțial sau total intervențiile chirurgicale și/sau tratamentele copiilor bolnavi de cancer.

biblii

        Poți să citești oricâte cărți de istorie vrei, oricâte romane de dragoste, oricâte cărți de psihologie sau de filosofie, oricâte cărți de aventură sau polițiste, dacă n-ai citit nici măcar o dată în viața ta biblia, ești mult mai sărac din punct de vedere al culturii generale. Multe taine îți vor fi destăinuite în biblie și vei putea, citind în întregime Biblia, să înțelegi mai bine prezentul, aflând cum stăteau lucrurile în trecut. Este adevărat că biblia nu este o carte deloc subțire și nici ușoară ca un roman de dragoste, dar nu există o limită de timp, iar Librăria de Biblii oferă biblii speciale însoțite de explicații. Asta dacă nu te simți în stare să interpretezi singur povețele și tainele bibliei.

       Ca să fiu sinceră, eu am citit biblia cam în opt luni de zile, unele paragrafe le citeam și de câte 3 ori pentru a putea să le înțeleg așa cum trebuie. Ușor nu este, dar biblia nu este o carte obișnuită, și este foarte frumoasă.

        Și în plus, oricine comandă o biblie până pe 31 august, intră în marea tragere la sorți pentru câștigarea unei tablete Samsung! Mult succes!

Libraria de biblii

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s