Servicii de PR in Romania

O companie profesionista in domeniul PR ofera o gama variata de servicii. O firma de PR este specializata in oferirea clientilor sai de servicii de promovare. Poate fi vorba de o varietate de modalitati, precum:

  • Scrierea si transmiterea comunicatelor de presa
  • Distributia online a comunicatelor de presa – folosind un sistem de distributie online imbunatatim sansele ca acesta sa fie citit si recunoscut.
  • Monitorizarea si evaluarea acoperirii in presa, a reputatiei online etc
  • Masuratori PR – prin folosirea unui serivciu de masurare putem urmari elemente precum notorietatea unui brand, nivelul traficului pe un site web, vanzarea de produse online.

Daca iti doresti o campanie de PR de succes ar trebui sa recurgi la urmatoarele metode:

Social Media

Una din cele mai bune metode de a iti dezvolta gama de instrumente de PR este prin intermediul social media. Scopul major in PR este acela de a mentine relatii de comunicare cu publicul tinta si in acest sens nu exista o metoda mai rapida decat social media.

Comunicate de presa

Comunicatele de presa transmit informatii esentiale desspre firme, cresc notorietatea si credibilitatea in fata consumatorilor.

Sponsorizari

Sponsorizarile pot fi foarte utile daca initiativa ta este prezentata in presa, pe website, in social media, la locul evenimentului etc.

Prin serviciile de PR poti realiza conexiuni si relatii importante: relatiile reactive nu mai sunt suficiente in ziua de astazi. Trebuie sa abordezi un stil proactiv si sa ajuti clientii in stabilirea autoritatii, increderii si credibilitatii in firma si produsele tale.

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s