Cand baietii dispar, nu ii cautati voi

       Băieții obișnuiesc să dispară ca măgarii înceață, uneori, dragele mele adolescente. Nu-i așa? Nu vi s-a întâmplat să fiți cucerite, să intrați într-o relație și când a făcut mămăliga coajă, el să își ia anumite momente de… respiro, să le spunem. Momente de respiro, este finuț spus. Dar de fapt ei obișnuiesc să dispară câteva zile, pentru ca mai apoi să reapară ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bineînțeles că băieții invoacă 100 de cauze și 1000 de motive, totul pentru a fi iertați. Însă de fapt, rare sunt cazurile când chiar au un motiv întemeiat.

      Și oricum, ca să fim sincere… oricât ar fi fost de prins sau de ocupat, un simplu mesaj, un telefon, ar fi de ajuns. Însă dacă nici mesajul ăla de „sunt bine, am treabă”, nu vi-l dă… atunci înseamnă că ceva este la mijloc. Nu neapărat că vă înșeală sau nu îi pasă de voi, însă… ceva este. Poate e speriat, poate vrea să aibă momentele lui de libertate, poate pur și simplu n-are chef de nimeni și de nimic. Însă… când dispare, de cele mai multe ori este la distracții cu băieții. Oricum ar fi, oricât ați fi de disperate, îngrijorate, nerăbdătoare sau neliniștite, NU TREBUIE SĂ FIȚI VOI CELE CARE ÎI CĂUTAȚI.

nud-art_f407a3341c1b94

      Fiți ambițioase și nu dați niciun semn de viață. Dacă vă iubesc, vă vor căuta ei negreșit. Dar dacă nu o fac, înseamnă că nu vă merită și chiar n-are rost să vă mai bateți capul. Încercați să vă dezlipiți de acest băiat „problemă”, care nu face altceva decât să vă atragă într-un cerc viciuos, dureros. Știu că doare, întotdeauna nepăsarea doare. Știu că în interiorul vostru, dragele mele, se dă o luptă. O parte din inima ar vrea să meargă la el în genunchi, iar cealaltă parte pulsează o furie nemaipomenită. Mai bine să fiți furioase și în același timp, ambițioase, decât blege, mereu la cheremul lor… mereu acolo, atunci câng vă strigă.

      Părerea mea este că băiatul care obișuiește să dispară, nu iubește. Dacă ar iubi, n-ar rezista fără să vă vadă, fără să vă audă și fără să știe ce faceți. Uneori în iubire este și puțină gelozie. Așa cum voi vă gândiți la tot felul de scenarii, care mai de care mai pline de gelozie, și ei dacă v-ar iubi, ar fi geloși și v-ar căuta mereu să vadă unde sunteți și ce faceți. În general, când vă oferiți pe tavă, băieții își pierd interesul. Și dacă văd că sunt mereu iertați și mai ales, dacă simt terenul slab, că sunteți mereu dispuse să acceptați „disparițiile” lor, atunci nu sperați că se vor schimba.

       În general oamenii nu se schimbă. Și dacă băiatului îi stă în natura firii să dispară și să se întoarcă, așa va face mereu! Fiți ambițioase, dați-le o lecție, nu-i iertați și nu-i primiți cu brațele deschise de fiecare dată. Măcar făceți-le teorie, serioasă!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cand baietii dispar, nu ii cautati voi

  1. Stii ca eu am avut parte de un astfel de om… Si teoriile nu conteaza, crede-ma. :)) O va lua de la capat, iti racesti gura degeaba! Un astfel de baiat va face intotdeauna asa. Nu e leac pentru el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s