As petrece o luna in pat…

       Mai nou, nu mă mai satură Dumnezeu de gadget-uri. Am strâns în decursul a doi ani, o grămadă de „aparaturi”, unele de top, performante, altele mai puțin. Am un laptop ASUS, o tabletă Samsung, 3 tablete Allview, una UTOK și plus un Asus Transformers care se face și tabletă și notebook. Sunt îndrăgostită de lucrușoarele mele de mor. 🙂 Nu sunt o tipă materialistă, am avut șansa să le câștig. Și dacă tot le-am câștigat, le-am păstrat, unele le folosesc eu, altele verii mei adolescenți care se simt ca în Rai când vin la mine. Daaa, da, nu sunt egoistă, o să le fac cadou câte o tabletă, dar toți dau examenul de capacitate anul acesta și am de gând să îi premiez dacă obțin rezultate excelente. Îmi pare rău pentru ei, dar eu fac cadouri numai celor care merită. Și școala este cea mai importantă din punctul meu de vedere.

minix neo x7

      Dar în fine, să trecem peste. Nu despre asta vreau să scriu acum. Mai nou am câștigat și un TV LED LG cu diagonala de 81 de centimetri. Mamă și se vede așa fain, încât îmi pare atât de rău că nu e smart TV… de nu vă imaginați. Cu toate acestea, am soluția perfectă pentru a-mi transforma TV-ul într-un smart TV. Vreau să îmi cumpăr un Minix Neo X7. Nu știți ce este un Minix Neo X7? Vă explic imediat. Cu un chipset de ultimă generație, Quad-Core Cortex A9, o memorie internă de 16 GB și 2 GB RAM, Minix NEO X7 este cel mai rapid mini PC de pe piață. Cu acest dispozitiv transformi televizorul LCD, LED, plasmă sau simplu monitor, într-un smart TV puternic, cu acces rapid și comod la navigare pe internet: clipuri youtube, o mulțime de jocuri, filme și seriale online, ba chiar cu ajutorul lui putem viziona conținutul Voyo, TV online și multe, multe altele. Acest Mini PC are preinstalat Google Play și astfel voi putea descărca aplicațiile favorite. Și nu numai atât, voi putea păstra legătura cu prietenii mei prin intermediul aplicațiilor de socializare Facebook, Twitter, Skype și multe alte aplicații. Are inclus Bluetooth și Wi-fi. Dar deși are dimensiuni atât de compacte, sunt disponibile mai multe opțiuni de conectare: 3 porturi USB, 1 LAN, 1 Optic ș 1 micro USB pentru conectarea la PC.

       Ce ziceți, își merită banii? Costă numai 539 de lei! Și recunosc, l-aș lua în primul rând pentru filme. Televizorul meu are o rezoluție fenomenală, abia aștept să văd o mulțime de filme online! Oh, Doamne, în sfârșit voi dezlănțui cinefilul din mine. 🙂 O lună întreagă aș petrece-o numai în pat, uitându-mă la filme!

Unti544tled-1

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s