Pentru un zambet sanatos

         De câțiva ani este un nou trend în rândul adolescenților și nu numai. Aproape toți adolescenții poartă aparat dentar. Dacă înainte aparatul dentar era rușinos și mulți copii îl evitau, acum cu toții își pun unul. Dantura a devenit extrem de importantă în rândul tinerilor și mă bucur nespus. Urât mai arătau înainte copii și tinerii cu dinții cariați sau foarte galbeni.

         Adevărul este că dacă în copilărie copilul a avut parte de multe tratamente injectabile sau dantura lui este în așa fel încât să rămână galbenă, indiferent cu ce pastă de dinți s-ar spăla, acum există soluții eficiente și sănătoase pentru albirea dinților. Dinții galbeni, chiar dacă sunt curați, tot nu arată prea estetic. Majoritatea tinerilor care au dinții galbeni evită să râdă cu toată gura, evită să zâmbească prea des și parcă toți sunt prea serioși și cam triști. În ziua de astăzi zâmbetul este asociat cu veselia, cu cât ești mai cu gura închisă, cu atât ești perceput ca fiind mai trist. Așadar dacă vă doriți să aveți dinții albi și perfecți, n-ar strica să apelați la servicii de albire dentara Targoviste.

        Dacă vreți o cosmetizare completă a danturii, iată de ce servicii puteți beneficia la Targoviște Dental Center:

– albirea dinților cu laser zoom;

– fațetele dentare ceramice;

– coroanele dentare din Zirconiu;

– punțile dentare – proteze dentare fixe;

– obturațiile coronare de culoarea dintelui;

– remodelarea gingiilor;

– proteze dentare mobile.

       Sigur că poate nu aveți nevoie de o cosmetizare completă, poate aveți nevoie numai de albire sau numai de remodelarea gingiilor, oricare ar fi nevoia voastră, dragi adolescenți, este bine să nu lăsați ca dantura voastră să se deterioreze. Trebuie să o îngrijiți atât estetic, cât și funcțional.

        Un zâmbet sănătos face mai mult decât 100 de cuvinte! Zâmbește sănătos cu toți dinții tăi albi și frumoși! Decât să ajungi la maturitate știrb sau cu ei super cariați și urâți, decât să ai probleme de sănătate din cauza danturii, mai bine mergi din pripă la stomatolog și rezolvi acele mici probleme care îți strică chipul și-ți afectează personalitatea. Să nu vă mai fie frică de dentist, lucrurile nu sunt atât de rele pe cât credeți! 🙂

P.S. Fetele întotdeauna se îndrăgostesc de băieții care zâmbesc frumos și nu se sfiesc să-și arate dinții. 😛 Parcă și săruturile sunt mai savuroase când dinții sunt perfecți! 🙂

         Haideți, zâmbiți! Cine-mi oferă un zâmbet din toată inima? 🙂

TDCtest12

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s