Scriitoarele beau vinuri premium

      În ziua de astăzi toată lumea bea câte ceva. Unii preferă cognacul, alții vodka, unii berea, alții vinul. Dar dintre toate băuturile, vinul este, din punctul meu de vedere, cea mai bună și mai sănătoasă băutură. În general comercianții au adaptat și au readaptat toate băuturile, le-au adaugat o mulțime de arome și le-au făcut astfel încât să fie delicioase și să coste mult. Eu sunt o tipă, căreia dacă îi este poftă de ceva, bea un pahar de vin. Încă de mică știam de la bunicul meu că un pahar de vin roșu pe zi, înseamnă sănătate pentru trup, spirit și minte. Ador vinurile bune, adevărate, autentice. Și deși pe piață au ieșit enșpe mii de soiuri la prețuri foarte mici, care numai vinuri bune nu sunt, eu prefer calitatea în detrimentul prețului. Decât să beau o spălătură de butoi, prefer de o mie de ori un vin autentic, ceva mai scump, dar delicios.

 vinuri ploiesti      Iubesc la nebunie parfumul unui vin bun, îmi place să-l las să-mi invadeze papilele gustative și apoi să-mi alunece pe gât ca o catifea dulce. Voi știți, obișnuiesc să scriu, și ca toți scriitori și aspiranții la titlul de scriitor, în serile când scriu până dimineața, obișnuiesc să beau câteva pahare cu vin. Beau atât cât să-mi dezinhib mintea, cât să-mi dezgheț ideile, cât să fac inima să simtă și mâna să scrie cu ușurință. Vinul este cea mai dulce formă de inspirație. Nu știați? Știți acum. Mult timp mi-am cumpărat vinurile din diverse crame de la mine din județ. Dar comoditatea m-a făcut să caut pe internet un magazin online care comercializează vinuri de calitate. Așa am descoperit site-ul PremiumWines.ro. Magazinul PremiumWines.ro a fost deschis inițial ca un magazin fizic în Ploiești, pentru ploieștenii dornici de o băutură fină. Dar văzând că minunatele vinuri au un succes nebun în rândul ploieștenilor, PremiumWines a intrat și în lumea online. Pe PremiumWines.ro putem cumpăra băutură de o calitate desăvârșită. Indiferent că vrem un vin premium, un vin spumant, o șampanie franțuzească sau un whisky scoțian, PremiumWines ne stă la dispoziție pentru a ne trimite produsele de top din gamele mai sus menționate. Indiferent că suntem novici în lumea vinului sau iubitori înrăiți ai licorii lui Bachus, casa de vinuri Premium Wines ne oferă cele mai bune băuturi, la cele mai bune prețuri, din gamele premium, de la cele mai importante crame autohtone și nu numai.

        Nu v-am convins? Atunci ar trebui să comandați un vin delicios sau o șampanie franțuzească și veți vedea că aroma, gustul și culoarea sunt inconfundabile, o explozie pentru simțuri, o fantezie pentru minte și un deliciu pentru trup. Eu mă declar fană înrăită a casei de vinuri Premium Wines! Ție ce băuturi îți plac, dragă cititorule?

logo2

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s