Ganduri…

    Digimax A50 / KENOX Q2  

Gândurile devin lucruri! Știați?

       Dacă nu, probabil că ar trebui să fiți mai atenți la ceea ce gândiți. În general niciun gând nu vine din nimic. El nu se produce în mintea noastră în van. Înseamnă că acolo, undeva, în spatele lui, se află o dorință arzătoare. O dorință care abia așteaptă să fie pusă în aplicare. În general omul se gândește la ceva pe toate durata zilei, cel puțin atâta timp cât este treaz. Dar până și în somn, visele reflectă ceea ce oamenii gândesc, simt și dorințele pe care le au.

      Vă invit, dacă tot urmează să citiți întregul meu articol, să fiți mai atenți la ceea ce gândiți. Să dați crezare fiecărui gând. Să căutați să îl înțelegeți și să îi dați o însemnătate. S-ar putea că undeva în umbră să existe un vis realizabil, care abia așteaptă să fie îndeplinit. Nu vă mai temeți să faceți ceea ce gândiți. Dacă cu toți am acționa conform gândurilor noastre, pe lumea asta ar exista mai mulți oameni fericiți, împliniți, sinceri, bogați și poate chiar celebri. Degeaba ne temem de ceea ce gândim, degeaba ne înăbușim gândurile, ele oricum vin neîncetat și ne îndeamnă să le ascultăm.

     Eu îmi ascult gândurile, datorită lor sunt ceea ce sunt astăzi, datorită lor astăzi scriu. Întotdeauna îi îndemn pe cei care vor să devină bloggeri sau scriitori să-și lase mintea liberă și să-și transpună pe hârtie fiecare gând. Acel gând înseamnă o idee, poate fi un fapt, o revoluție, un mare adevăr, o idee de geniu care te poate scoate din anonimat. Dacă gândurile ar fi numai pentru a ne ține nouă de urât în momentele de singurătate, sunt sigură că Dumnezeu ne-ar fi lăsat fără darul gândurilor. Ne-ar fi lăsat complet singuri dacă ele nu ar fi avut o însemnătate.

       Gândurile devin lucruri dacă le dai crezare, dacă le asculți și încerci să le înțelegi. După ce le-ai ascultat și înțeles, pentru a le materializa, trebuie să urmezi instrucțiunile gândurilor, să le faci să devină realitate. Dacă sufletul ar avea voință fără carne, sunt sigură că gândul ar lua-o înaintea cărnii și ar îndeplini acele lucruri pe care noi le ignorăm de teamă cu nu sunt posibile. Noi suntem cei mai aprigi dușmani ai noștri. Noi suntem de vină, pentru că nu încercăm, nu ne străduim și nu facem nimic ca să ne materializăm gândurile. Se spune că ceea ce gândim, atragem. Dacă suntem negativiști și pesimiști, numai lucruri rele și ghinioane ni se întâmplă. Dacă suntem mai încrezători și mai pozitivi, atunci lucrurile bune sunt atrase în viața noastră, ca printr-o forță magică. Gândim bine, trăim bine. Gândim rău, trăim rău.

        Gândurile înseamnă viață și frumos! Dă-le crezare!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s