Rascumparata prin iubire…

  002375      Dragi adolescenți senzaționali, voi știți, v-am spus-o mereu, vă îndemn cât de des pot să citiți. V-am explicat de câteva ori bune cât vă ajută lectura și cât vă lărgește ea orizonturile. Printre voi, vizitatorii mei fideli, se află mulți cititori înrăiți, de aceea astăzi vreau să vă recomand o carte fabuloasă, Rascumparata prin iubire de Francine Rivers. Dar înainte de a vă da mai multe detalii despre această carte minunată, trebuie să știți că banii obținuți din vânzarea acestei cărți merg la copiii bolnavi de cancer și leucemie, la fel ca toți banii obținuți din toate cărțile de Francine Rivers pe care Librăria Maranatha, librărie creștină, le comercializează. De fapt, ca să fiu sinceră, toți banii obținuți din vânzări merg la cazuri sociale, umanitare și tot felul de scopuri, toate creștine. Orice comandă poate salva o viață. Orice cumpărător răscumpără viața unui copil bolnav prin iubire și dărnicie. Cartea nu este scumpă, este chiar la reducere, în prezent costă numai 30 de lei, a costat 40 de lei, dar vedeți bine, librăria se gândește și la cumpărători, dar și la copiii bolnăviori.

      Este pentru prima dată când aflu că o librărie își donează toți banii oamenilor care au cel mai mult nevoie de ei. Mă bucur că există un înger păzitor care veghează copiii bolnavi și-i ajută să se vindece. Dacă nici aceste lucruri nu sunt fapte bune și nu se acționează de la Dumnezeu, atunci înseamnă că nu mai înțelegem ce înseamnă altruismul. Dar ca orice faptă bună, pentru a fi realizată, este nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Cumpărarea unei cărți înseamnă încă un pas pentru vindecarea unui copil. Dacă nu v-am convins încă, haideți să vă spun despre ce este vorba în cartea Rascumparata prin iubire.

       Răscumpărată prin iubire este povestea frumoasei Angel, cea care este vândută unui proxenet încă de mică și obligată să se prostitueze încă dinainte de a înțelege ce înseamnă viața și iubirea. Orfană fiind, este nevoită să accepte să își vândă trupul, dar acest fapt îi fură suflet și inocența și ajunge să supraviețuiască și să reziste datorită urii. Ura îi împietrește inima, dar ajunge să îl cunoască pe Michael Hosea, cel care o ia de soție și îi răscumpără sufletul prin iubire. Cum reușește și dacă reușește să-i îmblânzească inima și s-o facă să aibă din nou încredere în ea și în viață, rămâne să descoperiți singuri. Oricum, cartea în sine aduce în prim plan dragostea necondiționată a omului și a lui Dumnezeu, ideea de transformare în bine a vieții, ideea de schimbare benefică, iertarea, acceptarea iubirii și a lui Dumnezeu în viața omului și multe alte lucruri care ne frământă pe noi toți.

      Recunosc că nu am citit ÎNCĂ minunata carte Răscumpărată prin iubire, dar sigur o voi face. Am de gând să o achiziționez, cu atât mai mult știind că banii se vor duce la vindecarea copiilor bolnavi de cancer și leucemie. Tu ce spui, ți-a stârnit curiozitatea cartea, Răscumpărată prin iubire? Vrei să salvezi o viață prin această carte? 🙂

logolibmar

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Carti / Recenzii, De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Rascumparata prin iubire…

  1. florin nistor zice:

    bine mai..ai suflet bun..banuiam
    .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s