Filtre utilaje, de la fiica la tata

       Tatăl meu era înnebunit, urma să înceapă o lucrare importantă, iar utilajele cu care lucra întreaga sa echipă, erau defecte. Îl tot vedeam că este neliniștit, că nu va putea începe lucrarea la timp, că va pierde contractul și prin urmare va pierde mulți bani. Știam că are nevoie de numeroase piese, dar nu știam ce piese. Deși eu nu mă pricepeam deloc la utilaje, mașinării și piese, știind că sunt tot timpul cu internetul pe mână, am îndrăznit să îl întreb ce fel de piese are nevoie. Mă gândeam că l-aș putea ajuta într-un fel. În fond, era tata și dacă suferea el, sufeream și eu. Dacă n-avea el bani, n-aveam nici eu. Așadar problema lui era și a mea.

slider1

      M-am dus la el și l-am întrebat cu mult curaj:

–  Tată, ce-ai pățit? Te pot ajuta cu ceva?

–  Sunt supărat Alina, n-am chef de discuții. Utilajele mele sunt defecte, am nevoie de filtre pentru ele. Altfel nu pot începe lucrarea la timp.

–  Ce fel de filtre, tata?

–  Filtre utilaje, Alina? De care altfel? Te rog… tu nu te pricepi, așa că nu mă mai bate la cap, le am eu destul pe ale mele.

–  Tată, dar de ce nu le cumperi?

–  Vreau să le cumpăr, însă în oraș nu găsesc de care am eu nevoie și dacă totuși vreau să cumpăr, le găsesc numai la comandă și durează mult prea mult timp.

–  Tată, uite, în timp ce vorbeam aici cu tine, am dat un search pe Google, am găsit un site care comercializează filtre utilaje și văd că le au pe stoc. De care îți trebuie?

–  Alina, lasă-mă cu internetul, știi că nu sunt de acord cu cumpărăturile online.

–  Tată, tu spune-mi ce fel de filtre utilaje ai nevoie, eu comand și le plătesc și dacă nu sunt bune, vedem noi unde le schimbăm. Te rog, spune-mi de care.

–  Am nevoie de 4 filtre de aer, 5 filtre de combustibil, 2 filtre de ulei și 7 filtre cabină.

–  Bun, văd că le au. Fii atent tată, să ne gândim și la mărci. Au filtre Caterpillar, filtre Komatsu, filtre Volvo și filtre JCB. De care să iau?

–  Komatsu sunt cele mai bune, cumpără Komatsu și dacă nu le au pe toate pe stoc, poți să alegi și Caterpillar. Alina, dar dacă nu se vor potrivi, să știi că va fi foarte greu să le dăm, pierdem bani.

–  Tată, vino lângă mine să ne uităm la fotografii și la specifiicațiile tehnice, hai să le alegem împreună, știi că eu nu mă pricep. Însă, de fiecare dată când vei avea nevoie să cumperi ceva, întreab-mă și pe mine, știi că eu cunosc aproape toate magazinele online. Și uite, site-ul FiltreUtilaje.eu este condus de o echipă tânără, dar expertă, care oferă soluții în timp real, pentru că sunt perfect conștienți de importanța rapidității în acest sector de activitate. Sunt pe piață de mult și uite, oferă până și suport tehnic. Hai să-i sunăm, le spui tu exact de ce ai nevoie și comanzi, ok?

–  Bine, Alina, fie! Facem cum spui tu! Dacă reușim să luăm filtrele la timp, îți dau o „premiere” de toată frumusețea.

–  Mulțumesc, tată!

    Totul a decurs nesperat de bine, tata a discutat cu consilierul tehnic, a făcut comanda, iar filtrele au venit în timp util. Tăticul meu a reușit să înceapă lucrarea la timp, iar filtrele funcționează perfect. De acum, s-a învățat minte și înainte să umble prin oraș în căutare a ceva, mă întreabă pe mine. Ce bine este pentru un tată când are o fiică deșteaptă! 🙂

piese-de-utilaje

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s