Machiajul a 365 de zile

   Adolescentele se machiază. Punct. Adolescentele îmbătrânesc. Punct. Adolescentele n-ar trebui să se machieze. Punct.

      Parcă aș scrie o telegramă. 🙂

Nu, în seara asta n-am de gând să vă țin predică legat de machiaj, am mai discutat despre asta. V-am spus tare și răspicat că machiajul vă îmbătrânește, vă urâțește și vă face să păreți prea femei. În vreme ce unele fete vor să pară femei, femeile vor să pară copile și adoptă naturalețea ca pe cea mai de preț armă, dar când tenul nu te mai ajută… mai greu de la o vârstă cu frumusețea naturală, fără machiaj.

       Dar să trecem peste, oare v-ați întrebat vreodată cât machiaj vă aplicați pe față în decursul unui an? V-ați întrebat vreodată cum ați arăta cu machiajul a 365 de zile? Dacă da, iată cum ați arăta cu fața plină de machiajul pe care l-ați folosi într-un an. Experimentul acesta are ca scop, pe de o parte cum ar arăta o femeie dacă nu s-ar demachia și doar ar aplica machiaj timp de un an de zile și pe de altă parte, efectul distructiv pe care îl au machiajele asupra tenului.

        Cei doi artiști olandezi care s-au ocupat de make-up-ul femeii din clip, au folosit 7 tuburi de fond de ten, 2 cutii de pudră, 3 gloss-uri pentru buze și 2 cutii cu cremă antirid. Bineînțeles că o femeie obișnuită nu ar folosi atât de multe produse într-un an, însă rezultatul ar fi aproape același. Vreți să vedeți cum arată femeia care și-a aplicat machiajul pe un an de zile? Iată!

Sursă informații și video: acasatv.ro

Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s