Cand arde camasa pe tine, inchiriaza usor!

       Dragi adolescenți senzaționali, astăzi simt nevoia să vă povestesc unde am locuit eu în primul an de facultate. Eu sunt din Buzău și am pornit spre un București care îmi făcea cu ochiul din toate punctele de vedere. Fiind nouă într-un oraș străin și având o mamă deosebit de protectoare, ea a refuzat cu vehemență să mă lase să stau la cămin. De ce? Din cauza nebuniilor care se fac prin cămine. Ca să fac și o glumă, îi era teamă că i-ar putea pângări cineva fata. 🙂 Obedientă cum sunt, am ascultat-o și m-am mutat cu chirie într-un apartament din București, dar nu singură, ci supravegheată de proprietară, o bătrână foarte băgăcioasă. Am urât acea locuință, mirosea a bătrânețe, mobila era veche și urâtă, patul incomod și nici liniște ca să învăț nu aveam. Cât era ziua de lungă, până seara târziu, femeia ținea televizorul deschis și lua la rând toate emisiunile posibile, de la cele politice, la cele mondene. N-am avut liniște, ea stătea prost cu auzul și TV-ul urla cât îl țineau „plămânii”.

     Am rezistat primul an fără să mă plâng prea mult, însă din anul doi de facultate, am pus piciorul în prag și am închiriat cu niște prietene un apartament drăguț, decent, aproape de facultatea noastră. Dar nu ne-a fost ușor să găsim acest apartament, am căutat pe net, prin ziare, dar fie apartamentele erau jalnice, fie erau într-o zonă periculoasă, fie era chiria prea mare. Într-un final am apelat la serviciile unei agenții imobiliare. Agenție care deși ne-a oferit apartamentul perfect, ne-a uscat de bani cu comisionul. Am plătit chiria în avans, am cumpărat câte ceva pentru casă și trei luni de zile numai noi știm cât ne-am chinuit ca să ne revenim cu banii. Dar vorba aceea: fu-se și se du-se. Acum tinerii studenți nu mai sunt nevoiți să treacă prin ce am trecut eu, acum au soluția perfectă dacă nu doresc să stea la cămin.

InchiriazaUsor.ro

        Dacă vreți să închiriați o casă sau un apartament în București, vă sfătuiesc să accesați site-ul InchiriazaUsor.ro. Dar știți, Inchiriază Ușor nu se adresează numai studenților, ci tuturor oamenilor, persoane fizice sau juridice, care au nevoie de o locuință, un spațiu comercial sau un birou pentru propria afacere. Ideea este că mulți oameni nu au propriile lor case, chiar dacă au salarii mari sau nu; și până vine soarele pe strada fiecăruia, Închiriază Ușor este cea mai inteligentă opțiune. Probabil vă întrebați: DE CE? Ei bine, în primul rând nu vă veți lovi de o agenție imobiliară care să vă perceapă un comision imens. Și în al doilea rând, pentru că pe Închiriază Ușor identificarea unei locuințe sau unui spațiu se realizează simplu și rapid, ori prin filtrul de pe prima pagină, ori pe harta interactivă. Bifați tipul de locuință, zonele de interes, numărul de camere, compartimentarea și tipul de mobilier, semi, cu sau fără, și apăsați CĂUTARE. După ce ați filtrat totul, opțiunile vi se vor afișa înaintea ochilor, iar voi le puteți alege în funcție de contract și preț. Știu, prețul este primordial, cred că pentru toată lumea. Însă, ca să aveți acces la datele persoanei sau persoanelor care închiriază locuințele care vă fac cu ochiul, trebuie să plătiți o taxă infimă.

      Acum că v-am zis de taxă, probabil vă veți transforma în tipologia lui „Gică Contra”, însă, ascultați-mi argumentele. De câte ori ați fost păcăliți de un anunț imobiliar? De câte ori vi s-au vârât pe gât informații false? De câte ori fotografiile nu erau în concordanță cu realitatea? De multe ori, nu? Ei bine, Închiriază Ușor nu vă păcălește. De ce? Pentru că înainte de a publica un anunț, Închiriază Ușor verifică și completează fiecare detaliu în conformitate cu realitatea. Interesul site-ului nu este să vă păcălească, ci să vă mulțumească și astfel să ajungă la statutul de CEL MAI MARE ȘI MAI SERIOS SITE DE ANUNȚURI IMOBILIARE DIN BUCUREȘTI. Anunțurile sunt publicate de luni până vineri, sunt actualizate frecvent și astfel veți găsi pe harta interactivă a Bucureștiului, peste 450 de anunțuri imobiliare, reale și veridice. Ceea ce oferă Închiriază Ușor este siguranța de care avem nevoie, adevărul pe care îl râvnim, seriozitatea pe care și noi o oferim la rândul nostru și eficiență! Când căutăm o casă, vrem să o găsim repede, ușor și sigur. Acum sincer, când arde cămașa pe tine că nu ai unde sta, un astfel de site este o mană cerească. De aceea profesionalismul site-ului Închiriază Ușor este briza de siguranță de care avem nevoie atunci când ne căutăm o casă și nu numai.

        Așadar vrei să te muți cu chirie? Leapădă din minte reclamele altor site-uri de anunțuri și intră pe Închiriază Ușor, locul unde omul își găsește căminul, liniștea și siguranța!

inchiriaza usor

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s