Mi-a frânt aripile înainte să zbor…

         Când eram mică… îmi doream nespus să devin cântăreață. Apoi mai târziu mi-am dat seama că nu am voce. Eram atât de dezamăgită și atât de mult iubeam muzica, încât nu mă puteam resemna în fața sorții. Când am realizat că vocea nu mă ajută deloc… mi-am rugat mama să mă trimită la un curs de muzică. Voiam să studiez un instrument muzical. Îmi doream atât de mult să las să se reverse muzica din mine, încât aș fi făcut-o și prin intermediul oricărui instrument. Mi-ar fi plăcut să studiez vioara sau pianul… însă mama nu a vrut. Cât de mult mi-ar fi plăcut un Pian Digital Roland. Dar mama mi-a tăiat aripile spunându-mi: „Nu vreau să fac din tine o lăutăreasă!”… la vremea aceea mama era foarte încuiată din acest punct de vedere. Îmi invoca tot felul motive cum că muzica nu este de viitor, că instrumentele muzicale sunt scumpe și că muzicienii n-au după ce bea apă. Habar n-avea ea că în viitor, adică în vremurile pe care le trăim astăzi, muzica urma să se dezvolte și să ia o așa mare amploare. Habar n-avea ea că exista loc, în lumea muzicală, pentru orice muzician. Dacă toate afoanele cântă astăzi… eu aș fi putut avea un mare succes. Dar mi-a frânt aripile și nu m-a lăsat să studiez niciun instrument muzical. Mă chinuiam să învăț cât de multe puteam la orele de muzică, însă o oră pe săptămână nu era deloc de ajuns. Am cochetat în adolescență cu chitara… însă fără un profesor alături, n-am reușit să excelez.

Pian Digital Roland

        Astăzi am același regret în suflet. Nu am reușit să cânt, nu am reușit să mă fac remarcată prin acest talent. Nu o învinovățesc pe mama, am fost și eu de vină, poate că nu am demonstrat de ajuns că acesta era lucrul pe care îmi doream să îl fac în viață. Dar mare fiind, mi-am permis o aroganță, probabil că veți râde. Dar pentru sufletul meu, pentru conștiința mea, am intrat pe site-ul unui magazin instrumente muzicale București și mi-am comandat un pian digital, evident, Roland. Nu spun că a fost ieftin, dar această pasiune merită toții banii. Și deși suma pe care am dat-o pe pian nu este mică deloc, în comparație cu alte magazine, prețul plătit a fost chiar unul decent. Dacă sunteți curioși unde puteți găsi instrumente muzicale la prețuri decente, de cea mai bună calitate, vă sfătuiesc să intrați pe site-ul magazinului online Music&More. Comanda a decurs simplu și rapid și deși eu nu sunt o mare muziciană, între timp am luat lecții de pian, de aceea mi-am ales și un pian digital performant. Este alb, tocmai pentru că albul înseamnă puritate, frumusețe, dumnezeire… așa cum este și Pianul Digital Roland. Pianul Roland este un pian extrem de accesibil, cu sunete de primă clasă, claviatură Hammer Action, acompaniament și ritmuri. Este un pian perfect pentru începători, ritmurile sale face exersarea mult mai ușoară și am posibilitatea de a introduce un acompaniament în timp real. Și în plus… îmi pot înregistra melodiile exersate pe un stick. Este pianul perfect atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

      Și-acum, sinceră să fiu, viața mea rulează pe acordurile muzicale cântate de mine. Eu sunt cea care cânt, tot eu cea care dansez și tot eu sunt cea mai fericită. Deși știu că nu o să ajung niciodată pe marile scene, am pierdut ani importanți de studiu, măcar îmi pot cânta mie, sufletului meu și prietenilor mei! Îmi iubesc pianul!

musicandmore

Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Mi-a frânt aripile înainte să zbor…

  1. confucius48 zice:

    Pasiunea exista inca de cand ne nastem, iar daca suntem cu adevarat pasionati, ea va exista si dupa plecarea noastra. De la un adolescent… 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s