De vorba cu Arabesque…

         Arabesque… deschide-ți porțile palatului, primește-mă și învață-mă cum să fac din casa mea un cămin. Primăvara asta vreau să fiu și eu constructor, dar nu știu cum… sunt săracă în cunoștințe și nu știu cum să îmi transform casa dintr-o clădire fără suflet și personalitate, într-un cămin la care să mă întorc cu drag. Vreau să nu mai simt frigul iarna, vreau să nu mai simt umezeala primăvara, vreau să nu mai îmi miroasă a mucegai toamna și vreau să nu mai sufăr de căldură vara. M-am săturat să-i simt pereții reci, m-am săturat să văd dârele negre de igrasie prin colțurile cele mai tainice ale camerelor, vreau să nu-mi mai înghețe picioarele pe parchetul gri și vreau să nu-mi mai fie atât de mohorâtă și de întunecată casa. În interiorul casei mele mă simt ca-ntr-un cavou. E rece, e întunecat și-o umezeală înnecăcioasă persistă și persistă… și persistă. Când îmi văd casa… parcă îmi văd sufletul. Negru, încețoșat, îndurerat și singur. Casa mea este strâns legată de ființa mea. Vreau să mă simt bine, să fiu iarăși veselă și luminoasă, dar nu pot să fac acest lucru dacă a mea căsuță va continua să fie întunecată și urâtă ca o zi de doliu.

Arabesque

      Arabesque, trebuie să mă înțelegi, am primit această casă moștenire de la bunicii mei. Dar în interiorul ei încă sălășluiește spiritul lor. Este o casă îmbătrânită și tristă. Dar nu pot renunța la ea. Mai ușor mi-ar fi să vând. Dar nu vreau… vreau să o renovez… vreau să o fac a mea. Deși mi-am iubit bunicii foarte mult, am senzația că ei încă mai locuiesc aici… deși s-au stins de mult. Ajută-mă să fac din casa mea un cămin care să mă reprezinte întru totul. Nu îmi întoarce spatele, te rog să nu faci așa cum au făcut-o alți sfătuitori, care mi-au recomandat numai materiale proaste. Constructorii s-au ferit și ei să îmi dea sfaturi… mi-au spus că a mea casă este o cauză pierdută. Că miroase a vechi și că nu se mai poate face nimic. Țin să precizez că stă în picioare, este perfect dreaptă, este demnă, nu este crăpată și nici nu pare veche de o sută de ani. Părinții mei au restaurat-o în urmă cu 30 de ani. Acum a venit vremea să fac și eu ceva pentru căsuța asta. Vreau să fie vie… colorată… veselă, frumoasă, cochetă. Vreau o casă modernă, în care să miroasă a primăvară, vopsită în culori moderne și accesorizată ca la carte. Vreau o casă cu personalitatea mea. Crezi că se poate?

Exterior Casa

        Și-atunci porțile palatului se deschiseră și o voce îmi spuse:

– Alina… casa ta nu e moartă. Casa ta are nevoie de o mână de ajutor. Eu, Arabesque, cel mai mare magazin online din țară, eu, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje, te voi învăța ce să faci. Îți pun la dispoziție, draga mea Alina, un portofoliu complet de materiale de construcții, finisaje și amenajări, îți pun la dispoziție peste 30.000 de produse. Îți pun la dispoziție totul… de la materiale grele, sisteme pentru acoperișuri, produse pentru amenajări interioare, instalații sanitare și termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, până la materii prime pentru mobilier. Te sfătuiesc să îți găsești propriul tău Manole, meseriașul care să îți realizeze totul, iar eu îți voi pune la dispoziție consiliere tehnică de specialitate, mă voi ocupa de fasonarea și debitarea oțelului beton, îți voi colora vopselele și tencuielile decorative, așa cum îți dorești, îți voi decupa panourile de pal și cantuire și în plus, îți voi oferi și transport gratuit.

Interior casa

–  Oh, dragă Arabesque… îți mulțumesc că îmi oferi această șansă minunată. Și cum voi face? Îmi voi alege acum toate materialele necesare și voi pleca cu ele?

– Nu, Alina. Mergi liniștită acasă, găsește-l pe Manole, discută cu el, apoi revino pe site-ul meu și discută cu un consilier tehnic. Împreună veți alege cele mai bune materiale, la cele mai decente prețuri. Comanda prin magazinul online decurge foarte simplu și comod, crede-mă. Nu este nevoie să ne vizitezi în magazinele fizice, pe baza măsurătorilor tale precise și a dorințelor tale, eu îți voi trimite toate materialele necesare. Ai avantajul de a cumpăra și retail, nu doar engross, eu m-am gândit la tot. Știu dorințele clienților mei încă de a accesa site-ul. Sunt intuitiv… sunt TOTUL pentru acei oameni care vor să facă din casa lor un cămin de neuitat. Și te rog, dragă Alina, să nu te temi, transportul se face direct la lucrare, cu ajutorul mașinilor cu macara, transportul este extrem de rapid. Dacă astăzi vei comanda, mâine vei avea produsele în curtea ta. Și dacă nu ai suficient spațiu, să știi că eu îți pot trimite materialele în fiecare etapă de lucru. Îți voi trimite fier, cărămizi, materiale pentru izolația interioară și exterioară, parchet, glet, amorsă, vopsele gata colorate, accesorii și multe alte materiale, atât de necesare.

– Dar prețurile, cum sunt prețurile, mărite Arabesque?

– Alina, fată frumoasă și dragă mie, prețurile sunt accesibile, iar stocurile sunt extrem de mari. Nu trebuie să te temi că nu vei găsi produsele perfecte pentru tine, poți face documentarea și achiziția materialelor în ritmul tău, nu te grăbește nimeni, după cum îți permite timpul. Niciunde nu vei găsi un raport calitate-preț mai corect. Nimeni nu te va mulțumi așa cum o pot face eu. Pentru că ți-am citit sufletul și știu de ce ai nevoie, îți voi trimite cele mai bune materiale. Tu trebuie numai să-l descoperi pe Manole al tău. De restul mă ocup eu.

– Mulțumesc Arabesque! Îți mulțumesc din suflet.

– Cu bine, Alina… cu bine. Și nu uita… în nici două luni de zile, de astăzi, vei avea o casă nouă, după chipul și asemănarea ta. Vei fi din nou fericită!

       Și așa fu. Arabesque nu îmi schimbă numai casa, ci și viața! Acum am un cămin în adevăratul sens al cuvântului, un cămin care miroase a primăvară, accesorizat cu culorile verii!

Arabesque Logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la De vorba cu Arabesque…

  1. Andreea zice:

    🙂 Ce simplu este acum totul. Comanda online, preturi accesibile 😀 Imi place! Sa nu mai spun de calitatea materialelor.

  2. Stii ca articolul asta a venit la fix? :)) Vara trecuta ne-am izolat casa, insa pe exterior a ramas gri, ca nu au mai dat muncitorii cu o vopsea decorativa (sau cum se numeste), ca sa para casa mai frumoasa. Nu m-am gandit sa dam o fuga la Arabesque, daca tot a venit vremea frumoasa. Merci, Alina! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s