Clepsidra Timpului

         Aș pleca în lume… oriunde. M-aș duce să caut Clepsidra Timpului. Știu că Dumnezeu a ascuns-o undeva… iar ea așteaptă să fie găsită. Clepsidra Timpului este acel obiect sacru care poate scurta sau mări timpul. Cu ajutorul ei m-aș putea întoarce oricând în trecut și dacă aș vrea, aș putea hoinări în voie în viitor. Dar eu nu vreau să stric echilibrul lumii, nu m-aș întoarce în trecut… am fost acolo, nu mă așteaptă nimic bun. Și nu m-aș arunca nici în marea învolburată a viitorului. Mi-ar fi frică. Nu știu ce orori aș putea descoperi în viitor. Dar dacă aș avea în palmele mele ca spuma laptelui, Clepsidra Timpului, aș face ziua de 48 de ore. Dacă ziua ar avea 48 de ore… aș avea mai mult timp și nu numai eu… toți oamenii de pe pământ. Am putea trăi mai mult și mai intens. Aș avea mai mult timp la dispoziție ca să iubesc, ca să râd, ca să mă bucur, ca să simt și ca să fac tot ceea ce îmi place. O zi de 48 de ori mi-ar oferi ocazia să mă ocup mai mult de sufletul meu. Aș petrece mai mult timp cu cei dragi și nu m-aș mai simți presată de nimic. Treburile nu m-ar mai zori de la spate, iar oboseala nu m-ar mai înjunghia prin coaste. O zi de 48 de ore mi-ar oferi ocazia să fiu EU, așa cum sunt atunci când timpul nu mă presează.

Ceas Zeppelin

       Dar unde este Clepsidra Timpului? Am căutat-o de-alungul timpului prin cele mai tainice cotloane ale lumii. Și când colo… ea nu se afla nici în inima unei jungle, nici pe fundul unei mări, nici în stomacul unei creaturi pe cale de dispariție. De-alungul vremii, Clepsidra Timpului și-a schimbat înfățișarea, a luat o altă formă, s-a dezvoltat, s-a metamorfozat și și-a găsit lăcașul sfânt chiar în România. Cine-ar fi crezut? Cine ar fi putut crede că a noastră Clepsidră a Timpului se ascundea la vedere, chiar în țara noastră. Am avut norocul să primesc de la un prieten un ceas neobișnuit de frumos, minunatul Ceas Zeppelin Princess of the Sky. Când l-am văzut pentru prima dată, m-am îndrăgostit de el iremediabil. L-am pus la mână și când colo, am simțit cum o energie luminoasă mă învăluia. Am simțit conexiunea care s-a produs între mine și ceasul Princess of the Sky. Și-am știut în acel moment că acel ceas nu este unul obișnuit. Nu era un ceas ca toate celelalte, ci un ceas extraordinar, care nu doar că impresiona prin design și rafinament… dar avea ceva mai mult. Am descoperit la el un buton secret… acel buton mă făcea să fiu EU. Am crezut că butonul secret îmi va face ziua de 48 de ore… însă nu. Ziua nu se mărea, dar mă simțeam parcă cu 8 ore mai tânără și mai plină de viață. Parcă grijile nu mă mai apăsau ca altă dată, timpul nu mă mai presa cu atâta violență… ziua îmi părea cu opt ore mai lungă.

WatchShop Bruno

        Și-atunci mi-a venit ideea… ce-ar fi dacă mi-aș mai cumpăra încă două ceasuri… pentru a-mi face ziua chiar să pară de 48 de ore. 8 ore de la ceasul Zeppelin, încă 8 ore de la un altul… încă opt de la altul… în total 24 de ore în plus, adăugate la o zi banală. A trebuit să-mi rog prietenul cu cerul și cu pământul ca să îmi spună de unde îmi cumpărase minunatul ceas și într-un final, presat de șantajul meu emoțional, mi-a mărturisit că magazinul online se numește WatchShop.ro. Atunci am știut că minunata Clepsidră a Timpului luase înfățișarea magazinul online WatchShop.ro, iar ceasurile comercializate de acest magazin erau câte o mică părticică din ceea ce însemna firul nesfârșit al timpului. Și chiar dacă ceasurile nu măreau fizic timpul, ele făceau ca omul vechi să devină un om nou, un om în adevărata putere a cuvântului.

WatchShop Virginia

        Mi-am cumpărat prețiosul Ceas Bruno Sohnle Stellina care mi-a mai adăugat încă 8 ore la starea mea de bine. Însă în vreme ce Ceasul Princess of the Sky îmi oferea energie și o stare de fericire permanentă, ceasul Bruno mă făcea să mă simt frumoasă în fiecare moment al zilei. Și fiecare clipă părea de neprețuit, de o frumusețe aparte. Cu acest ceas la mână simțeam că viața nu mai fuge de mine, ci că mă îmbrățișează cu toată căldura ei copleșitoare. Cu aceste două ceasuri simțeam cum Clepsidra Timpului îmi umbla prin vene. Îmi doream mai multe și mai multe ceasuri… vroiam să simt noile calități, care deși știam că le am, adormiseră de mult și fuseseră trezite prin puterea ceasurilor WatchShop.ro. Iar Ceasul Fossil Virginia mi-a oferit acea inocență pe care o pierdusem de mult, capacitatea de a simți printr-un suflet neîntinat de lucrurile materiale. Cu el la mână întreaga lume pare mai frumoasă. Soarele mai cald, aerul mai curat, pomii mai verzi, păsările mai energice, florile mai parfumate și oamenii mai zâmbitori.

        Și da, Clepsidra Timpului era WatchShop.ro, și tocmai ceasurile din acest magazin m-au făcut să înțeleg că timpul ni-l facem noi, prin felul nostru de a fi, prin modul în care trăim fiecare minut și prin felul în care ne prețuim pe noi înșine. Clepsidra Timpului este un mit, însă WatchShop.ro este mai real decât orice altceva, iar ceasurile WatchShop.ro sunt extensia propriului nostru timp și suflet.

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Clepsidra Timpului

  1. Incep sa ma supar. Tu cred ca intentionat faci articolele astea, ca sa ma pui pe mine la cheltuiala. :))) Ceasul de la Fossil e genial, imi vine sa plang!!! :((

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s