Ce masina sa imi cumpar?

Vreau să mă expun pericolului, vreau să accelerez prin viață cu viteza luminii. Aș vrea să colind prin lume, într-o veselie. Dar oricât aș vrea să evadez… nu am cu ce. Îmi trebuie o mașină. Și nu am! Nu am nici carnet, spre rușinea mea. Astăzi este ziua mea și m-am hotărât, o să fac școala de șoferi și o să-mi cumpăr o mașină. Visez la o mașină de când eram copil; de atunci îmi plăceau, de atunci eram înnebunită după viteză, de atunci visam să călătoresc prin toată țara. Dar nu am banii necesari ca să îmi cumpăr o mașină nouă, așa că sunt în căutarea unor mașini de vânzare second hand.

Masini second hand

Nu mă scot banii afară din casă și oricum nu aș da zeci de mii de euro pe o mașină. Prefer să îmi cumpăr una mai decentă, la mâna a doua, și să nu intru în datorii. Decât să mă ambiționez să o iau nouă și să fac „foamea” după, mai bine second hand. Bine, foamea impropriu spus, mă refeream că n-aș vrea să trăiesc strâmtorat. Cu ce mi-ar fi de folos o mașină nouă, dacă un an de zile aș trage de datorii și n-aș avea bani de benzină ca să mă plimb?! Prefer să cumpăr o mașină la mâna a doua și să mă plimb fără să mă gândesc la bani, fără să mă gândesc că mâine îmi bate obrazul prietenul X, pentru că trebuia să-i dau o parte din datorie și nu i-am restituit-o. Neplăcut, eu n-aș putea să pun capul pe pernă știind că am de dat un sac de bani. Prefer să fiu liniștită, să trăiesc liber și decent.

Cauta pe Autodel.ro

Dar în fine, să trecem peste problema banilor… o mașină second hand de pe Autodel.ro nu necesită atâta stres, toate prețurile sunt decente. Dar acum urmează întrebarea de baraj, ce mașină să-mi iau?! Mi-ar plăcea o Toyota, dar nu m-aș da în lături nici de la un Peugeot. Dar n-aș spune pas nici la un Audi sau un Opel. Important este să fie diesel, euro 4, în patru uși, înmatriculată în România și cu toate nenoocirile incluse. Și aici mă refer la aer condiționat, geamuri electrice și multe alte „treburi”, atât de necesare pentru o mașină superbă.

Off, vrabia mălai visează, mai durează ceva timp până o să-mi cumpăr mașina. Întâi să-mi iau carnetul, nu? Voi ce mă sfătuiți? Ce mașină să îmi cumpăr? Ce mașină credeți că s-ar potrivi unei domnișoare, cum sunt eu? 🙂  

Autodel

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ce masina sa imi cumpar?

  1. Nu este nepărat un pericol să conduci 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s