Carpe diem

        Tic-tac, tic-tac… timpul trece. Zboară atât de repede încât simt că viața fuge pe lângă mine. Dacă m-ar întreba cineva ce înseamnă timpul pentru mine, i-aș spune că timpul este cel mai prețios dar ar omului. Dar evident, timpul este un cuțit cu două tăișuri. Pe deoparte timpul este o bijuterie în tinerețe, însă la bătrânețe… timpul pare cea mai grea povară. De aceea caut să prețuiesc fiecare clipă. Cu toate acestea, am senzația că timpul este foarte scurt. În ’87 m-am născut, mai ieri parcă am fost la școală, parcă prima dragoste am trăit-o alaltăieri, primul job l-am abținut parcă săptămâna trecută… cu toate acestea au trecut ani… mulți ani. Încă sunt tânără, încă am viitorul în față, încă am lumea la picioare… dar timpul parcă îmi scapă printre degete. Aș vrea să se scurgă mai încet. Mi-ar plăcea să am putere deplină asupra timpului. Îmi imaginez timpul ca pe o clepsidră pe care Dumnezeu o face să se risipească, grăunte cu grăunte… cu fiecare respirație a oamenilor. Dar eu nu am această putere… cu toate acestea, sunt obsedată de timp și vreme. Simt că viața mea depinde de fiecare secundă, de aceea caut să mă bucur de fiecare minut.

10174873_774718509204840_5688864730532372889_n

        Dar mi-ar plăcea să am o ținerețe mai lungă sau măcar ziua să fie mai lungă. Dacă ziua ar avea 48 de ore… m-aș ocupa mai mult de mine, aș acorda mai multă atenție vieții mele sentimentale, m-aș bucura mai mult și aș trăi mai mult. O zi de 48 de ore mi-ar oferi timpul necesar să iubesc, să mă îngrijesc și să mă hrănesc spiritual. De la o vreme, timpul înseamnă pentru mine, bani. Muncesc ca să-mi câștig pâinea, muncesc ca să-mi plătesc facturile, muncesc ca să-mi cumpăr tot ce am nevoie… dar parcă n-am suficient timp și pentru sufletul meu. Abia am timp să respir… îmi doresc mult mai mult timp. Dar mă amăgesc singură, în felul meu… cum? Am o obsesie atât pentru timp, cât și pentru ceasuri. Sunt pasionată de minunatele ceasuri de mână, le iubesc pur și simplu. Bijuteriile pălesc în fața unui ceas original.

Ceas de lux        Ce este ceasul pentru mine?! Un simbol. Nu există zi de la Dumnezeu să nu am la mână un ceas. Ceasul de la mână mă aduce cu picioarele pe pământ, mă face să conștientizez că timpul trece cu repeziciune și că trebuie să trăiesc și să simt, înainte de orice. Datorită ceasului meu îmi trăiesc prezentul. Nu mă irosesc gândindu-mă la trecut și nu visez la viitor. Trăiesc clipa de astăzi, pentru că ziua de azi este tot ceea ce am. Mâine nu știu ce mă va aștepta… mâine aș putea păți ceva. Astăzi îmi trăiesc viața. Și tot ceasul îmi spune în șoaptă, că astăzi este timpul să iubesc, să râd, să ofer afecțiune, să mă apropii de Dumnezeu și să fiu fericită. Fără ceas, probabil că aș uita de mine… pentru că timpul influențează tot.

 Ceas Fashion      Dar ca o femeie în adevăratul sens al cuvântului, port ceasuri numai de firmă. Dacă timpul meu se învârte mai mult în jurul muncii, măcar această pasiune să mi-o satisfac. Sunt o femeie pretențioasă, sunt genul de om care dacă dă un ban pe ceva, măcar să fie 100% de calitate. Calitatea o plătesc cu dragă inimă. Iar calitatea și originalitatea o găsesc numai în magazinul online WatchShop.ro. Probabil vă întrebați de ce îmi cumpăr ceasurile de aici? Să spunem că sunt colecționară, dar o colecționară de ceasuri care își poartă propriile ceasuri cu mândrie, nu le țin în vitrină. Îmi cumpăr ceasurile de damă din magazinul WatchShop.ro, pentru că aici oferta este extrem de diversificată, ceasurile sunt 100% originale, aici am garanția calitățile, deoarece toate produsele comercializate în acest magazin sunt de calitate superioară. Livrarea este întotdeauna gratuită și pot proba fiecare ceas în Showroom-ul WatchShop. A fost de ajuns să merg o singură dată în showroom pentru a proba un ceas. Atunci m-am convins că fiecare ceas întrunește toate criteriile pe care eu le aștept de la un produs de calitate. Am avantajul că pot plăti cum îmi doresc, online, ramburs sau în rate fără dobândă. Ba chiar aș putea returna orice produs dacă el nu mi s-ar potrivi și aș avea la dispoziție 10 zile lucrătoare pentru a face acest lucru. Iar coletul îl primesc întotdeauna foarte repede, în maxim 48 de ore. Ceasurile mele vin mereu în perfectă stare și împachetate așa cum numai niște ceasuri originale pot fi împachetate…  și anume senzațional.

   Ceas Sport    Și ca să fiu sinceră, trebuie să vă mărturisesc că am deja 3 ceasuri din magazinul online WatchShop.ro, dar nu mă voi opri numai la trei, de asta să fiți siguri. Mi-am cumpărat Ceasul Bulova Precisionist, Ceasul Fossil Georgia și Ceasul Casio Sport. Bijuteriile mele pălesc în fața acestor ceasuri, ținutele înfloresc când sunt accesorizate cu aceste ceasuri, iar sufletul meu simte știind că timpul pe aceste ceasuri este mai prețios ca niciodată. Prin ceasul de lux Bulova văd viața mea, frumoasă, și timpul care nu face altceva decât să o încununeze. Prin ceasul fashion Fossil văd senzualitatea vieții și momentele dulci de iubire, clipele acelea intime care ne fac să ne simțim mai mult decât oameni, ființe divine. Iar din ceasul sport Casio îmi trag toată energia de care am nevoie, acea energie care mă umple de viață și de fericire.

       Ceasurile mele nu sunt simple ceasuri, sunt prelungirea mea ca om, ființă spirituală și personalitate. Ceasurile nu sunt accesorii, ceasurile sunt superioare oricăror accesorii. Ceasurile mele încremenesc timpul și mă fac să trăiesc în ciuda oricărei greutăți, în ciuda oricărui obstacol și în ciuda oricărei tristeți. Pot opri timpul în loc când la mâna mea se află un ceas WatchShop, căci nu mă las constrânsă de timp atunci când îmi doresc ceva cu tot sufletul. Timpul meu nu mai este limitat ca atunci când nu aveam ceasurile WatchShop.

       Timpul meu este numai al meu și dacă ziua nu are 48 de ore, o fac eu să pară ca și cum ar avea 48 de ore. Timpul meu este frumos!

       Carpe diem, dragul meu cititor!

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Carpe diem

  1. Articolul merita like, cu adevarat!

  2. Andreea zice:

    Cu asemenea ceasuri, cum sa nu fie timpul mai frumos? 🙂

  3. Si iar ma intalnesc cu ceasul Fossil Georgia… Cred ca suntem facuti unul pentru celalalt, altfel nu-mi explic coincidenta! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s