Un pres de baie cu ghinion

Eram atât de grăbită, încât nici nu mi-ar fi trecut prin minte că aș fi putut să pățesc așa ceva. Trebuia să ajung la job, era prima mea zi de muncă și trebuia să fiu punctuală și mai ales aranjată. Mi-am pus telefonul să sune la 7 fix și când colo, n-a sunat alarma. În loc să mă trezesc la timp, m-am trezit la 8, iar la 8.30 trebuia să fiu deja la muncă. Buimacă de somn, înnebunită că sunt în întârziere, am alergat spre baie și în baie… ce credeți că am pățit?! Am alunecat pe preșul de baie și am căzut. Am căzut atât de tare încât mi-am luxat glezna. Mă durea atât de tare și eram atât de necăjită, încât aveam în minte numai pres baie, pres baie, ghinion, ghinion, ghinion.

slide_3-960x332

Vă dați seama că nu am mai putut să ajung la job… eram atât de zăpăcită încât în loc să sun la salvare, mi-am sunat o prietenă. Am anunțat la muncă, dar din păcate îmi pierdusem șansa. Deși am explicat situația, nu am fost crezută. Eram în perioada de probă și puteau renunța la mine oricând. Nu m-am supărat, până la urmă eu eram de vină.

Mi-au pus piciorul în gips, am fost o inutilă timp de 2 săptămâni și uite așa am putut să mă trezesc la orice oră. 🙂  Da, acum râd. Dar atunci am fost foarte necăjită. Aproape că am ratat job-ul vieții mele, de mult îmi doream să lucrez într-o firmă mare. Dar n-am avut noroc. Însă știți cum se spune, un șut în fund, un pas înainte. După acest incident, mi-am găsit un loc de muncă și mai bun și mai bine plătit. Dar știți ce-am făcut? Mi-am cumpărat un ceas deșteptător, n-am mai stat în baza telefonului și bineînțeles că mi-am schimbat și preșul de din baie. Dar știți de unde mi-am luat preșul de baie? Din magazinul online ProsoapeHoteluri.ro. Acest magazin nu comercializează numai preșuri de baie, ci și prosoape 100% din bumbac, halate de baie 100% din bumbac, papuci de baie și pentru piscină. Toate produsele fiind de cea mai bună calitate. Și nu, nu vă lăsați înșelați de numele magazinului, ProsoapeHoteluri.ro nu oferă produsele lor numai unităților de cazare, ci și utilizatorilor casnici. Așadar, indiferent că ești persoana juridică sau fizică, ProsoapeHoteluri.ro oferă cele mai frumoase articole, tuturor oamenilor.

Un nou început, un ceas nou, un preș de baie nou. Lucrurile au mers extrem de bine, acum sunt angajată, am un salariu frumos, sunt respectată, glezna nu mă mai supără și nici nu am mai avut parte de căzături. 🙂

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s