Pentru o nunta ca-n povesti…

Dragele mele domnișoare, voi visați la propriile voastre nunți?! V-ați imaginat vreodată cum va arăta rochia de mireasă și întreaga nuntă? Bănuiesc că da. Toate fetele se gândesc la propria nuntă, încă de mici. Și nu, nu din adolescență. Mult mai devreme. Adolescența este marcată de nebunie. Acea nebunie dulce care vă îndeamnă să gustați viața din plin. Abia la maturitate mai reușiți să reveniți la sentimentele bune și la concepțiile din copilărie. Și vă veți dori să vă așezați la casa voastră, să vă căsătoriți, să zămisliți copii și să deveniți mame și soții. Și mă întreb… știți cum va arăta nunta voastră? Probabil că v-ați dori să faceți nunta la un anumit local, cu un anumit meniu, cu o anumită muzică și cu anumite efecte speciale.

gheata_carbonica_550x380

Îmi dau seama că vă doriți un eveniment unic. O nuntă așa cum nu a mai existat. O petrecere care să rămână în memoria invitaților mult timp. Dar mai ales, o nuntă care să te facă fericită. O nuntă ca-n povești, de ce nu? Crezi că îți dorești prea mult? Deloc. Totul este posibil… artificii, fum, pahare de șampanie care să pară ca niște vulcani fumegând. Aceste detalii vor face din nunta ta un eveniment cu adevărat unic. Dar știți cum puteți obține fumul? Acel fum care să apară parcă din nicăieri în timp ce dansați, cu bărbatul visurilor voastre, valsul? Ei bine, puteți folosi gheata carbonica nunta. Cu gheața carbonică veți obține efectele speciale mult dorite și veți crea un impact vizual nemaipomenit, un moment pe care nimeni nu îl va uita vreodată. Haideți să vă spun câteva ponturi despre cum vă puteți „accesoriza” nunta, astfel încât să fie de neuitat:

–  O nuntă în luna iulie cu fulgi de zăpadă – gândește-te la momentul valsului, dansezi, numai tu și iubitul tău… toți ochii sunt ațintiți asupra voastra și spre marea surprindere a invitaților voștri, parcă de nicăieri, începe să cadă o ninsoare dulce. Acea ninsoare vă va mângâia fețele și vă va face să vă simțiți cu adevărat speciali. Fulgi de zăpadă din gheață carbonică… ce minune.

–  O nuntă în plină primăvară – din nou momentul valsului, numai că în loc de zăpadă, fumul greu ar înfrumuseța totul. Ar părea că sunteți niște îngeri pe niște nori pufoși și groși. Raiul ar fi banal pe lângă acest moment de neuitat. Un moment perfect pentru fotografiile ce vor rămâne mărturie peste ani.

–  Artificii la nunta ta – cu toții am avut artificii la nuntă. Dar artificiile e interior sunt cu adevărat spectaculoase. Cine s-ar putea aștepta la artificii de interior?! Nimeni. Pentru că acest secret îl vei ști doar tu și le vei oferi invitaților tăi o surpriză imensă. Dar nu uita să îi servești și cu un pahar de șampanie aurie, deasupra căruia să plutească un nor de fum. Gheața carbonică NU ESTE TOXICĂ, poate fi folosită și pentru băuturi și este 100% un produs alimentar. Efectul durează 3-5 minute, după care gheața carbonică din pahare se va evapora.

Gheața carbonică este la îndemâna oricui, nu trebuie decât să apelezi la serviciile unei firme de specialitate. Gheața carbonică va deveni accesoriul care îți va transforma nunta complet, va deveni de neuitat!

Vă pup!

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s