Solutia ideala pentru copii

           În ziua de astăzi din ce în ce mai mulți copii știu să folosească un laptop, o tabletă și chiar calculatorul. De la doi anișori ei deja știu să se joace pe un astfel de gadget. Știu să-l deschidă, știu unde să se ducă pentru a deschide aplicația dorită. Pe deoparte e bine, pe de altă parte nu prea e bine. Nu e bine pentru că astfel copilul uită de propria copilărie. Nu mai face la fel de multă mișcare, nu se mai joacă și nu mai învață să se adapteze într-un grup de copii. Dar trebuie să recunoaștem, aceste gadget-uri dezvoltă inteligența copiilor. Și atâta timp cât copilul are un program, calculatorul sau tableta devine un mijloc foarte bun de a dezvolta din punct de vedere psihic, copilul.

8377800

        Problema este următoarea… aceste gadget-uri sunt scumpe, trebuie să recunoaștem. Și să lași pe mâna unui copil un laptop de 1000 de euro sau o tabletă de 500 de euro, parcă nu prea îți dă mâna. Pentru că oricât ar fi copilul de deștept, este copil, nu-și dă seama și poate foarte ușor să strice un gadget mai delicat. Îl scapă, îl zgârie, toarnă lăptic pe el, într-o clipită până și cel mai sigur gadget se poate strica. Pentru astfel de cazuri, eu recomand părinților, să le cumpere copiilor lor un calculator SH de la Server-Config.ro. Calculatorul este mare, solid, nu poate fi plimbat de colo-colo, și în cel mai rău caz, copilul poate să strice tastatura, nu unitatea sau monitorul. Credeți-mă, pentru un copil, calculatorul este soluția ideală. I-ați puteți cumpăra și unul nou, însă ardem noi procesoarele, hard-disk-urile sau plăcile video ale calculatoarelor, dar un copil… Unui copil îi este extrem de ușor să strice un calculator, o face mai natural decât ați putea crede. De aceea un calculator la mâna a doua este cea mai bună și mai eficientă soluție.

         Pe Server-Config.ro găsiți calculatoare second hand de la 400 de lei, până la mii de lei, important este să știți ce marcă să alegeți și mai ales pentru ce aveți de gând să folosiți calculatorul respectiv. Dar credeți-mă, dacă este second hand să nu credeți că este de o calitate proastă, deloc. Dacă știi de unde să cumperi un calculator sau orice fel de gadget, chiar nu contează că este nou sau second hand. Oricum toate produsele sunt recondiționate, niciun articol nu este vândut stricat. Pe Server-Config.ro găsiți calculatoare de la mărci de renume ca: A-Data, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, IBM, Lenovo, Philips, Serioux, Toshiba sau Mix Brands. Absolut toate produsele comercializate de Server-Config.ro sunt de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri. Raportul calitate-preț este imbatabil.

         Așa că dragii mei părinți, gândiți-vă bine dacă vreți să lăsați pe mâna copiilor voștri mici laptopuri și tablete scumpe. Gândiți-vă bine, pentru că o dată stricate, aproape niciodată nu vor mai fi la fel. Pe când un calculator SH este mult mai ușor de reparat și de întreținut. O singură piesă schimbată și-l refaceți ca nou. Nu există grad de comparație între un laptop scump și un calculator. În vreme ce piesele laptopurilor sunt extrem de scumpe, cele ale calculatoarelor sunt mai mult accesibile.

       Tu ce gadget lași pe mâna copilului tău, dragă cititorule? Și nu, nu mă minți că nu se atinge de nimic. Sunt cazuri în care vrei un moment de repsiro și-i pui tableta în mână, așa știi că va rămâne ocupat o perioadă lungă de timp!

Server-config.ro

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s