Boba Carrier

Astăzi am auzi un nou termen, denumire, cum vreți să-i spuneți: Boba Carrier! Sinceră să fiu, inițial habar n-aveam ce-nseamnă. Un simplu search „boba carrier” m-a dus către magazinul online LeBabetique.ro, un site care comercializează articole pentru copii și mămici. Așa am aflat că „Boba” este numele unui producător, iar „carrier” vine de la „purtător sau cărăuș”. Oricum ar fi, Boba Carrier este un marsupiu pentru mămici. Un săculeț în care își pot purta cu ușurință mămicile, proprii copii. Nu râdeți de mine, nu am mai întâlnit până acum această denumire, nu am copii și nici nu am copii mici în familie, deci nu aveam de unde să știu.

BobaCarrier

Eu le spuneam acestora, săculețe pentru copii, marsupii, pur și simplu. Habar n-aveam că între timp au primit o denumire mai sofisticată. Dar îmi place această denumire și mult mai mult îmi plac aceste marsupii. Nu știu cine le-a inventat, dar sunt fenomenale. Am și eu câteva amintiri de când aveam vreo 2-3 anișori, amintiri în care mama mă purta în brațe și ce mai obosea și gâfâia săraca. Nu-i așa ușor să ții în brațe un copil nu știu cât timp și mai ales să-l porți așa prin tot orașul. De aceea consider că aceste marsupii sunt extrem de importante și gândite. Foarte gândite.

  Carrier      Aceste marsupii Boba Carrier de la LeBabetique.ro sunt confecționate din bumbac 100%, sunt extrem de ușoare, unele cântăresc chiar mai puțin de un kilogram; pot fi purtate în față și-n spate; au capacitatea de a suporta greutatea unui copilaș între 3,1 și 20,4 kilograme; centura din talie este ajustabilă între 63 și 148 de centimetrii; au curelușe detașabile pentru picioare; au o glugă specială pentru somn, care poate fi detașată și ajustată; au multe buzunărele în care pot fi depozitate o mulțime de obiecte mai mici; sunt ideale pentru alăptare, sunt un mijloc de transportare a copilașului perfect și lasă mâinile complet libere. Și în plus… pot fi spălat la mașină fără nicio problemă.

        Sinceră să fiu, decât să ții copilul chinuit în brațe, decât să te chinui și tu ca mămică, mai bine să ai un astfel de marsupiu, Boba Carrier. Eu dacă voi deveni vreodată mămică o să îmi cumpăr nu unul, ci vreo 2-3 marsupii de schimb… ca să fiu și în pas cu moda, dar ca să pot duce și copilul cu mai multă ușurință. Mă întreb ce se face o mămică dacă are gemeni. Oare o putea căra unul în spate și altul în față?! 🙂

Chiar sunt curioasă dacă se poate! 🙂

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s