Donează pentru însănătoșirea lui Rareș

Dragii mei adolescenți senzaționali, vreau să vi-l prezint pe Rareș Dumitrașcu, un copil de numai 4 anișori. Acest copil, atât de dulce și duios, are nevoie de noi și de ajutorul nostru. Este foarte bolnăvior, a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer, numit limfom malign nonHodgkinian, cu celulă medie B de tip limfom Burkitt. Aici puteți vedea complicatele Documente Medicale!

300_600_leu   Micuțul Rareș are nevoie de un tratament foarte lung și costisitor pentru a avea o șansă la viață. Un tratament care poate fi făcut așa cum trebuie, astfel încât să dea rezultate bune, numai în Franța, la Spitalul Gustave Roussy. Problema este că spitalizarea și costul tratamentului duc la o sumă extrem de mare, 280.000 de euro. Familia lui Rareș nu dispune de acești bani. Sunt o familie simplă, decentă, dar mult prea încercată de soartă. De aceea, pentru a putea strânge toată suma de bani, Rareș și familia lui au nevoie de noi. Cum?! Putem dona bani, aici se Donează pentru Viața lui Rareș; ne putem ruga apropiații, părinții, bunicii, prietenii și amicii să doneze și ei. Dar trebuie să recunosc, banii sunt într-adevăr cei mai importanți în acest caz, dar să nu uităm că și rugăciunile sunt importante și gândurile bune, dar mai ales menționarea acestui caz trist pe toate căile. Un articol pe blog despre Rareș, un banner afisat pe blog, o menționare pe Facebook, un like către pagina lui Rareș de Facebook, toate duc la însănătoșirea micuțului. Aici găsiți pagina lui Rareș, Rareș – Vreau să trăiesc, dacă vreți să aflați știri la zi despre starea micuțului, dar mai ales pentru a-l ajuta!

Rareș deja a fost operat de 2 ori, zilnic este chinuit cu investigații, intervenții și injecții. Acum se află la Terapia Intensivă, înconjurat de tuburi și aparate. Acolo este mai în siguranță, deși este ținut departe de mămica lui. Sunt importanți acești bani pentru a putea pleca cât mai repede în Franța, suma trebuie achitată integral și-apoi va fi primit imediat, pentru tratament. Acest tratament este șansa lui de vindecare, șansa lui la viață. Are nevoie de noi toți. Nu suma pe care o donăm este de valoare, ci numărul de oameni care vor dona. Dacă ne unim cu toții pentru a-l ajuta pe Rareș, nimeni n-ar sărăci de câțiva euro.

De aceea vă rog pe voi, dragi adolescenți, fac apel la sensibilitatea voastră, să vă informați părinții despre acest caz, ei la rândul lor să spună altora și împreună să donăm câți bani putem. Toți avem probleme, însă în cazul lui Rareș fiecare secundă care trece îi va îngreuna vindecarea. Puțin cu puțin se face mult, nu vă speriați de suma mare, gândiți-vă la următorul fapt: cu cât suntem mai mulți, cu atât se va ajunge mai repede la întregirea sumei. Să facem un lanț de ajutor, de la inimă la inimă, pentru Rareș. Putem, nu-i așa?

Rareș are dreptul la viață și dacă noi îl putem menține în viață, eu spun să o facem. Mulțumirea sufletească pe care o vom simți știindu-l pe el bine, va fi de neprețuit!

 

P.S. În link-urile de mai sus găsiți actele lui Rareș, pagina lui de Facebook, dar și locul unde puteți dona bani. Puteți dona prin Paypal, Transfer Bancar sau Western Union! 

Acest articol a fost publicat în De Interes Public, Ganduri și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s