Unicitate într-un cort

Eu sunt adepta lucrurilor originale. Întotdeauna m-au atras acele activități care au în ele amprenta personală a cuiva. Originalitatea este și un factor de risc dacă nu ești înzestrat cu bun-gust, însă chiar și așa, mai bine să fii și să faci ceva diferit, decât să nu ieși în evidență cu nimic. Să fii pur și simplu o față din mulțime. Ce să fac?! Nu îmi place simplitatea decât la oameni, dar când vine vorba de fapte și realizări, extravaganța mă atrage mult mai mult.

Și ca să trec la subiect, trebuie să vă mărturisesc că m-am săturat să merg la nunți, botezuri, petreceri, aniversări și așa mai departe, care sunt ținute în locații obișnuite și uneori banale. M-am săturat de restaurante și localuri. Mă întreb de ce oamenii nu încearcă și altceva? De ce nu fac dintr-un eveniment, un moment unic, un moment de neuitat? Știu că pentru a realiza ceva nemaivăzut, îți trebuie bani și curaj. Dar dacă vrei să faci ceva frumos, banii sunt ceea ce contează mai puțin. Un vis nu are preț.

stretch2

Mi-ar plăcea să merg la evenimente care au ca locații, corturile. Da, ați citit bine, corturi! Dar nu orice fel de corturi, ci corturi create special pentru orice tip de petrecere, indiferent că este una retrasă și intimă, sau una mare și exclusivistă. Așadar dacă sunteți în căutare de ceva diferit pentru spațiul exterior sau o petrecere de pomină, atunci vă sfătuiesc să intrați pe www.tentevent.ro. Cu ajutorul lor vă puteți materializa ideile originale și veți putea crea un impact de lungă durată datorită evenimentul pe care îl veți pune la cale. De pe Tentevent.ro puteți închiria sau cumpăra, în exclusivitate, structuri inovatoare de corturi, de la producători renumiți ca Pacific Domes și Tentickle. Un eveniment care se va ține într-un cort fabulos, în mod clar va avea acel detaliu „wow”, care îi vor lăsa cu gura căscată până și pe cei mai critici invitați.

Structurile Tentevent sunt realmente fabuloase și oferă un design contemporan, oportunități de branding și proiecte multimedia. Structurile oferite de Tentevent sunt: Marquee, Corturi Stretch și Corturi Dom. Aceste corturi sunt extrem de eficiente, flexibile, ușor de transportat, ușor de montat, accesibile la preț și unice. Și în plus, cred că cel mai mare avantaj al lor de până acum, este că Tentevent.ro deține CERTIFICAT VERDE de producție, așadar aceste corturi sunt ECOLOGICE, nu doar că sunt fascinante, dar nu afectează nici mediul.

Îmaginează-ți o nuntă pe malul mări, să-ți primești invitații la lumina lunii, marea în depărtare, nisipul fin și întunecat, lumânări, flori și un cort superb unde să se petreacă întreaga noapte. Oriunde în inima naturii, Tentevent îți aduce cortul. Fabulos, nu?

tentevent

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s