Hartă pentru viitorul tău

Dragii mei adolescenți senzaționali, tocmai ați trecut de simulări, atât voi cei din clasa a VIII-a, cât și cei din clasa a XII-a. Urmează examenul de capacitate și bacalaureatul, pe această cale vă urez și mult succes. Să dea Dumnezeu să luați numai note mari și să intrați la ce licee și universități vă doriți. Dar până la aceste examene importante încă mai aveți de învățat, probabil că unii dintre voi mai aveți foarte mult de învățat, repetat, recapitulat și așa mai departe. O să dați examen și la geografie, nu-i așa?! Știu că nu toți, știu. Ei bine, pentru cei care mai au de învățat la geografie, trebuie să vă recomand un magazin online care comercializează harti clasice extraordinar de frumoase, realizate într-un mod foarte realist. Ca să fiu sinceră, portofoliul Eurodidactica oferă machete și modele tridimensionale, globuri geografice, echipamente și truse pentru laboratoare, mijloace și echipamente audiovizuale, planșe și hărți pentru toate materiile de studiu. Aceste materiale concepute special pentru studiu, vin de la edituri cunoscute ca HEMUS&CARTDIDACT, Editura Didactică și Pedagogică, Softwin, Editura Video, Prooptiki și de la companiile din același domeniu din Germania, Cehia, Moldova, Ungaria, Belorusia, India, Italia și China. Așadar super calitate.

Harti birou

În copilăria mea am avut un Atlas foarte vechi pe care îl folosiseră mătușile mele cu ani în urmă. Era destul de uzat, dar mi-am făcut treaba cu el. Pe vremea aceea tare mult îmi doream un Atlas nou nouț și un glob pământesc. Trebuie să recunosc că nu le-am avut, părinții mei nu și le permiteau. Însă acum mare, deși nu mai am nevoie, mi-am cumpărat un glob pământesc, doar de decor, ce-i drept, dar tot mor de dragul lui. Mi-ar plăcea să pot călători peste tot, însă, puterea mea economică nu-mi permite. În fine… la liceu tare mult mi-ar fi fost de folos niște hărți de dimensiuni mai mari, dar cum nu puteam să mi le cumpăr, mi le trăgeam la xerox, așa pe bucățele și o lipeam ca pe un puzzel. Dar anii au trecut, iar părinții voștri cred că vă pot cumpăra aceste hărți clasice de care aveți nevoie, nu sunt atât de scumpe, ba din contră, toate produsele Eurodidactica sunt chiar decente la preț.

         Eurodidactica realizează hărți la comandă de orice dimensiune, așadar, nu este musai să cumpărați mărimile exacte oferite. Iată ce hărți clasice cu baghetă puteți cumpăra pe Eurodidactica:

–          Harta politică a lumii;

–          Harta fizică a lumii;

–          Harta fizica Australia și Oceania;

–          Harta politică Africa;

–          Harta fizică Africa;

–          Harta economică Africa;

–          Harta politică America de Sud;

–          Harta fizică America de Sud;

–          Harta economică America de Sud;

–          Harta politică America de Nord;

–          Harta fizică America de Nord;

–          Harta economică America de Nord;

–          Harta politică Asia;

–          Harta fizică Asia;

–          Harta economică Asia;

–          Harta fizică și a resurselor de subsol Europa;

–          Harta fizică, administrativă și a substanțelor minerale utile, România și Republica Moldova;

–          Harta fizică a lumii și a principalelor resurse;

–          Harta politică Europa;

–          Harta de contur România și Republica Moldova;

–          Harta fizică România și Moldova;

–          Harta celor mai importante resurse ale lumii;

–          Harta economică, Australia și Oceania;

–          Harta economică, Europa.

Așadar aveți de unde alege, exact ce aveți nevoie, harta dorită, la dimensiunea dorită. Cumpărarea unei hărți este o investiție în propriul vostru viitor intelectual, social și economic. Puneți mâna și învățați și dați-vă silința să luați note foarte mari, o faceți pentru voi! Succes!

Harti

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Hartă pentru viitorul tău

  1. Rebeca zice:

    Pentru matematică nu există rezolvare?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s