Boschetar…


           Făcând abstracție de micile greșeli gramaticale, vă invit să ascultați piesa lui Valy Boghean – Boschetar sau Iubito, cum o mai găsim și pe youtube. Aseară am ascultat-o pentru prima dată la Românii au Talent și m-au impresionat tare mult cuvintele piesei și esența ei. Chiar dacă pe ici și pe colo sunt strecurate mici greșeli, trebuie să recunosc că melodia este de o sensibilitate sfâșietoare. Sau cel puțin așa o percep eu. Dar până la urmă, în artă nu există greșeli gramaticale, un artist are voie să facă mici abateri de la regulă. De ce?! Pur și simplu… ce mai contează greșeala, când substratul este de o finețe aparte?!

        Dacă mi-ar fi făcut mie cineva această piesă, cred că aș fi simțit-o ca pe o declarație de dragoste supremă. Cu o așa melodie mi-ar fi dovedit că mă iubește, că este sincer și că ar risca totul pentru mine și iubirea noastră. Chiar și de mi-ar dedica-o cineva, tot aș fi impresionată. Ce poate fi mai frumos decât exprimarea sentimentelor prin intermediul artei?!

        Voi ce spuneți, vă place piesa? Vă face pielea de găină? Mie da… mă face să o simt, să mă cufund în mine, să simt, să sper, să-mi fie dor și poate chiar să sufăr puțin. M-aș scălda în melodia aceasta o eternitate. M-aș lăsa înghițită de ea și m-am înneca cu ea, de bună voie.

        Vouă vă place? Ce vă face să simțiți? Vă duce cu gândul la iubirea voastră? Apusă sau tocmai răsărită? Vă sensibilizează? Sper că da… sunt sigură că veți da replay! J Va pup!

Acest articol a fost publicat în Muzica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s