Nu există ghinioane când cunoști un lăcătuș profesionist

Dragii mei, voi ați avut vreodată ghinion?! Dar ghinion din acela sub orice critică? Dacă nu… sunteți niște fericiți. Să vă povestesc ce-am pățit eu… într-o zi de marți, aveam de susținut un examen foarte important la facultate. M-am îmbrăcat cu cea mai frumoasă rochie office pe care o aveam, albă, m-am pregătit într-un mare fel și când colo, ghinioane peste ghinioane. Am plecat de-acasă și m-am oprit la un magazin să-mi cumpăr o cafea. Când am ieșit din magazin, m-am împiedicat, am căzut și m-am murdărit toată, nu doar de praf, ci și de cafea. M-am întors repede acasă, am coborât grăbită și mi-am uitat cheile în contact, în mașină, cu tot cu cele de la casă. Știam că aveam pitită o cheie de rezervă la casă, dar acea cheie, ruginită și ca vai de ea, n-a vrut sub nicio formă să-mi deschidă ușa de la intrare. M-am chinuit cu un umeraș de la o vecină să deschid ușa mașinii, dar n-am reușit. Așa că am apelat la o firmă deblocări uși Sectorul 4, București. Eu sunt artistă când vine vorba de stricat uși, interfoane și de a rămâne blocată, inclusiv în lift. Aveam numărul de telefon al firmei Deblocari-usi.ro de mult timp în telefon. Am sunat și un lăcătuș profesionist a venit de grabă la mine acasă. Mi-a descuiat mașina și când colo, nici cheia cea bună nu vroia cu niciun chip să-mi deschidă ușa metalică de la casă. Se blocase și pace. Am început să înjur ca o birjăriță, dar lăcătușul a rezolvat rapid problema, mi-a deblocat ușa și mi-a reparat-o fără să mi-o vătămeze. Bineînțeles că am ratat examenul, nu am mai avut timp să fac duș, să mă schimb și să și ajung la facultate. Dar în principiu, lăcătușul mi-a făcut ziua mai bună, știam că mă pot baza pe firma de deblocări uși, știam cât de profesionist lucrează.

deblocari

       Citisem în trecut pe site-ul lor, www.deblocari-usi.ro, că firma se ocupă cu deblocări uși în București, sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6 și împrejurimi, NON-STOP. Iar serviciile pe care ei le oferă sunt:

–         Deblocări uși metalice în regim de urgență;

–         Deblocări uși apartamente – cele mai atractive prețuri;

–         Deblocări uși case – cele mai decente prețuri;

–         Deblocări yale uși – rapid, fără costuri nejustificate, remedierea oricărei probleme ce țin de sistemul de închidere al ușilor;

–         Deblocări uși termopan – simplu și rapid;

–         Deblocări uși de autoturism – servicii rapie și profesionale;

–         Deblocări uși exterior;

–         Deblocări uși birouri, cabinete, seifuri, etc.

Ce să mai spun… trebuie să recunosc, firma are o experiență vastă, nu numai în deblocarea ușilor de orice tip, metalice, lemn sau termopan, dar și repararea lor. Firma colaborează și cu persoane juridice, și-și oferă serviciile firmelor și instituțiilor, dar și persoanelor fizice… oameni obișnuiți, ca mine și ca tine, care au parte de probleme și ghinioane, așa cum am pățit și eu. Ideea este că lăcătușii sunt și ei oameni înainte de a fi profesioniști, sunt amabili, cu bun simț, săritori și înțeleg foarte bine că urgența este urgență și că ușa omul, oricât ar fi ea de hârbărită, trebuie protejată. De aceea ei nu deteriorează ușile, ci le deblochează și le repară, într-un mod profesionist. Seriozitatea îi recomandă, seriozitatea și calitatea lucrărilor.

Pentru „blocați” ca mine, pentru Bucureșteni, firma de deblocări uși este ca o mană cerească. Nu ezitați să apelați la serviciile lor. Prețurile sunt accesibile, în conformitate cu calitatea și complexitatea serviciilor prestate.

Deblocări Uși – seriozitate, calitate, eficiență!

deblocari usi

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s