Scrisoare pentru BlogAwards

           Dragă domnule Călugăru Ovidiu Marius,

Stimabile deținător al platformei BlogAwards, mă numesc Gheorghe Alina și sunt o bloggeriță veche în comunitatea BlogAwards!

BlogAwards Astăzi vreau să îți scriu o scrisoare. Scrisoare, testimonial, cum vrei să-i spui. Scopul acestei scrisori este de a te trage puțin de urechiușe. Dar înainte de a te dojeni, vreau să povestesc cititorilor mei ce este platforma BlogAwards și care este scopul ei. Ei bine, BlogAwards este un loc bine stabilit în blogosferă, loc unde bloggerii de pretutindeni se strâng pentru a lupta în scris pentru diverse premii. Aici se țin cele mai multe concursuri, cu premii diverse, de la bani, gadget-uri și vouchere de tot felul. Ideea este următoarea, dacă ai talent la scris, participi la campaniile active, îți pui toată măiestria în realizarea unor articole publicitare cu iz de literatură, dar care să îndeplinească și cerințele tehnice, și dacă ești perseverent și talentat, într-un final vei câștiga. Uneori chiar pe bandă rulantă. Nu vei fi supus niciunui vot, nu vei cerși like-uri, dar ce-i drept, promovarea în rețelele de scocializare este un plus care te va duce puțin mai aproape de câștig. Dar nu te culca pe o ureche, sponsorii aleg, și uneori sunt chiar imprevizibili. Sunt dăți când aleg cel mai scurt aticol, altă dată pe cel mai documentat, alteori pe cel mai frumos realizat, uneori pe cel tehnic, altă dată unul literar și tot așa. Alegerile sunt subiective, clar, dar și când te lovește norocul și câștigi… simți! BlogAwards este un loc în care firmele sunt puse în valoare de noi, bloggerii, prin articolele noastre. Ei beneficiază de publicitate, care le vor aduce popularitate, vizibilitate, credibilitate și eventuali clienți, iar noi luăm premiile puse la bătaie. Simplu, nu?! Pare simplu, dar nu-i chiar așa… dacă nu-ți dai silința în realizarea articolului, te alegi cu praful de pe tobă sau cu premiile lunare, de compensație. Dar în fine… asta e altă poveste. Important este să încercați, nimeni nu s-a născut învățat și într-un final veți câștiga. Este aproape imposibil să nu câștigați. Temele și cerințele campaniilor sunt aproape banale, câteva link-uri, câteva poze, punctarea anumitor idei și restul depinde de voi. Practic sunt teme comune, dar fiind atât de obișnuite este și mai greu să găsești ideea de geniu care să-ți aducă acasă premiul. Dacă te simți geniu, participă și tu!

        Și-acum să mă întorc la tine, dragă Ovidiu Marius. Scriu pe platforma BlogAwards de un an și jumătate, poate chiar de mai mult. Timp în care am evoluat, am crescut și am câștigat numeroase premii. M-ai umplut de bijuterii, mi-ai dat și bani, și cărți, și cosmetice, dar și hăinuțe. Ba chiar am câștigat și o tabletă. Dar ce greu mi-a fost să pun mâna pe tableta asta. Ia uite-o, am „setat-o” pe site-ul BlogAwards, să știi că am descărcat și aplicatia BlogAwards Android din PlayStore, dar trebuie să o mai îmbunătățești! Nu cred că este în totalitate ceea ce trebuie… nu se pot scrie comentarii, nu se pot înregistra articole, iar navigarea este ușor îngreunată de lipsa unui meniu mai util.

20140216_162436

         Este un lucru știut de toată lumea că tu ai o colaborare trainică cu Compania Allview, cel mai cunoscut producător de electronice de top, la prețuri aceesibile. Mie îmi place Allview, indiferent că vorbim de tablete, smartphone-uri sau accesorii, Allview este cea mai bună alegere privind raportul calitate-preț. Și de câteva luni bune oferi numai tablete și smartphone-uri Allview, dar e frumos așa?! Unora le-ai dat de-alungul timpului și câte 3-5 tablete și mie… la mine te-ai oprit la una. Bine, de ce să mint, nu vreau tabletă. Vreau și eu un smartphone Allview, ba chiar vreau exact minunatul Smartphone Allview P5 Symbol pe care îl oferi ca premiu la această campanie! De ce acest smartphone?! Pentru că Allview P5 Symbol este primul smartphone cu touch pen de la Allview. Pentru că are funcții ingenioase și stimulează creativitatea. Pentru că este un smartphone de top în crearea și editarea fotografiilor, a videoclipurilor și a desenelor originale. Pentru că Allview P5 Symbol a adunat cele mai desăvârșite funcții într-un singur gadget care ține loc și de telefon, și de tabletă, dar și de aparat foto. Cu acest smartphone creativitate nu va mai cunoaște granițe. Și trebuie să recunosc, creativitatea este și prima mea calitate! Logo-ul acestui smartphone este: „Te va surpinde mereu!” și sunt de acord, sunt sigură că este surprinzător! Merit acest telefon complex și intuitiv!

7e80a673af

Și știi de ce?! Iată:

–          pentru că am rămas și voi rămâne mereu fidelă campaniilor BlogAwards și platformei în sine;

–          oricât de mult m-aș supăra sau revolta, va exista întotdeauna cel puțin o campanie care să mă tenteze și pe care să-mi doresc s-o câștig;

–          mereu îți voi spune adevărul în față, indiferent de greșelile mele sau ale tale;

–          pentru că scriu de atâta amar de vreme și încă nu am un smartphone Allview;

–          pentru că mi-am dat mereu interesul ca articolele mele să fie bune și bine promovate;

–          pentru că mi-a venit timpul să am un smartphone Allview;

–          pentru că mie îmi place Allview și susțin acest parteneriat dintre BlogAwards și Allview.

Probabil că motivele sunt multe și infinite, dragă Marius, dar trebuie să recunoști, eu am rămas mereu aici, lângă BlogAwards. Mulți au venit, au plecat, s-au întors, dar eu am îmbătrânit alături de tine. Nu sunt eu cea mai cea bloggeriță, dar sunt și eu o cărămidă a comunității BlogAwards. Așa cum eu am evolut, așa și Platforma BlogAwards a evoluat, astăzi este îmbrăcată în hăinuțe noi, are un design mult mai atractiv și mult mai funcțional decât înainte. Concursurile tale atractive sunt ușor de identificat, informațiile sunt extrem de clare, totul este perfect structurat. La prima figură site-ul este o dovadă vie de profesionalism, care ar convinge orice firmă sau blogger să-și asocieze imaginea cu BlogAwards. Tu n-o să duci vreodată lipsă de campanii, așa cum mereu vor exista bloggeri care vor dori să participe la concursurile tale. Dar trebuie să recunoști, una este Litere Stacojii, și mai tare ar crește simpatia mea pentru BlogAwards când voi ține în mână smartphone-ul Allview.  🙂

4ba8257b58

Avem o relație complicată, eu sunt extrem de impulsivă, mă enervez, mă supăr, mă revolt, dar mereu mă întorc să văd ce mai este nou pe BlogAwards și ce campanie mă mai atrage. Mă bucur că ai ținut cont de sfaturile noastre și ai făcut acele schimbări care, sincer, trebuiau făcute. Mă bucur că ții cont de părerile noastre și lucrezi mereu la îmbunătățirea nu doar a platformei, dar și a relației dintre bloggeri și BlogAwards.

Cu BlogAwards am trecut frecvent de la extaz la agonie, de la bucurie maximă la tristețe dezolantă. Dar nu cred că a fost cineva de vină, poate doar așteptările mele mult prea înalte. Oricum, un lucru este cert, BlogAwards este o platformă utilă, mai ales pentru noi, bloggerii. Cu toții vrem să avem tot ce ne dorim, unii nu ne permitem, alții au alte priorități, cert este următorul lucru: cu puțină muncă, orice vis se poate îndeplini pe BlogAwards; visele materiale, bineînțeles. Că dacă ofereai și sănătate, mă abonam prima. Oricum, scrii, câștigi. Nu scrii, nu câștigi.

În încheiere, vreau să vă spun că până la urmă BlogAwards m-a inițiat în lumea blogging-ului și a publicității, așadar, voi fi mereu recunoscătoare acestei platforme. Cu bune sau cu rele, am câștigat multe campanii și vă promit că vor mai fi și altele pe care le voi câștiga. 🙂  

Cu respect,

Alina

Allview

Acest articol a fost publicat în Concursuri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Scrisoare pentru BlogAwards

  1. aXaSport zice:

    Nu stiu ce sa mai zic de platforma respectiva…am scris cam un an si nu am castigat absolut nimic niciodata. Facand o paralele cu cealata platforma blogalinitiative unde am castigat ba un tricou, ba o percehe de ghete, am multe retineri…si, sunt acelasi !!! adica scriu cam la fel!!
    O zi buna si multa bafta!:)

  2. Buculesei zice:

    interesant articolul asta .. ma face sa zambesc putin 😀 :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s